Στράτος Διακουμόπουλος

Με Φενέρ και γκολ στο Δουβλίνο!

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 01:48

Η νίκη με γκολ της Φενέρ και τα γκολ στο ντέρμπι του Δουβλίνου αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Φενέρ και γκολ στο Δουβλίνο!

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, η Σίβασπορ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε. Η Σίβασπορ πήρε δύο μαζεμένες νίκες, με πιο πρόσφατη το διπλό επί της Τραμπζονσπόρ που της επέτρεψαν να ξεμπερδέψει μια και καλή με την παραμονή στην κατηγορία. Θεωρητικά και μόνο κυνηγά την τέταρτη θέση, δίχως ρεαλιστικά να προλαβαίνει την Μπεσίκτας. Η Φενέρ προέρχεται από τη μεγάλη μάχη και την ήττα στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό στο Κόνφερενς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα κυνηγά την αιώνιο αντίπαλο Γαλατά. Επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπου σκοράρει με μεγάλη άνεση. Προσέχουμε όμως πως οι έξι από αυτές τις νίκες εξελίχθηκαν και σε γκολ γκολ. Πάμε συνδυαστικά για μεγάλη απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Σέλμπουρν υποδέχεται στο ντέμρπι του Δουβλίνου την Σάμροκ Ρόβερς. Η Σέλμπουρν ξεκίνησε εκρηκτικά τη σεζόν, αλλά πλέον διάγει την πρώτη αγωνιστική κοιλιά. Τέσσερα ματς δίχως νίκη οι διώκτες της βρίσκονται πια σε απόσταση βολής. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Σάμροκ είναι η πρωταθλήτρια, που ξεκίνησε πολύ άσχημα στη σεζόν, αλλά πλέον έχει βάλει το πόδι στο γκάζι. Πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια, αν πετύχει ακόμα μία σήμερα θα ανέβει την κορυφή. Επίσης βάζει και δέχεται τέρματα με μεγάλη άνεση. Γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σίβασπορ-Φενέρμπαχτσε 2 και γκολ-γκολ (3.00)

Σέλμπουρν-Σάμροκ Ρόβερς Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr