Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ρασίνγκ Κλουμπ και Χάμαρμπι!

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 03:29

Τα διπλά της Ρασίνγκ Κλουμπ στο Κόπα Σουνταμερικάνα και της Χάμαρμπι στη Σουηδία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Ρασίνγκ Κλουμπ και Χάμαρμπι!

Σε ματς για τον έκτο όμιλο του Κόπα Σουνταμερικάνα, η Νασιονάλ Ασουνσιόν υποδέχεται την Ρασίνγκ Κλουμπ. Η Νασιονάλ δεν μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά στον όμιλο, συνετρίβη με 4-0 από την Κορίνθιανς. Σε κάκιστη κατάστασης και στο πρωτάθλημα Παραγουάης πορεύεται εκτός δεκάδας. Μόνο μία νίκη στα έντεκα πιο πρόσφατα ματς. Η Ρασίνγκ Κλουμπ κάθε άλλο παρά με άγχος και φόβο αντιμετώπισε τα μεγάλα ονόματα του ομίλου. Έπειτα από την ισοπαλία με την Κορίνθιανς, πήρε απίθανο διπλό στην Αργεντινή κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς (0-3). Επιθετικογενής η ομάδα της Ουρουγουάης που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση. Πληρώνει εξαιρετικά το διπλό!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάλμσταντ υποδέχεται την Χάμαρμπι. Η Χάλμσταντ είναι μια ομάδα που προσέχει την άμυνα της και φροντίζει να κρατά χαμηλά τον ρυθμό και τα σκορ στους αγώνες της. Έχει περιορισμένο ταβάνι ποιότητας που της επιτρέπει να στοχεύσει απλά σε άνετη παραμονή. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Η Χάμαρμπι πορεύεται από νίκη σε ήττα και τούμπαλιν στο ξεκίνημα της περιόδου. Η ομάδα από την Στοκχόλμη είναι όπως πάντα δυνατή και αποτελεσματική στην έδρα της όπου μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά από την άλλη πλευρά έχασε και στις δύο πρώτες εξόδους. Τα τρία από τα τέσσερα ματς στο ξεκίνημα εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Καλύτερη ομάδα η Χάμαρμπι, επιλογή το διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νασιονάλ Ασουνσιόν-Ρασίνγκ Κλουμπ 2 (3.50)

Χάλμσταντ-Χάμαρμπι 2 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr