Στράτος Διακουμόπουλος

Νίκες για Ντέινζ και Ζούλτε Βάρεγκεμ!

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 02:43

Οι νίκες της Ντέινζ και της Ζούλτε Βάρεγκεμ στα μπαράζ ανόδου στο Βέλγιο αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Νίκες για Ντέινζ και Ζούλτε Βάρεγκεμ!

Επαναληπτικός ημιτελικός μπαράζ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Η Ντέινζ έκανε επίδειξη δύναμης στο πρώτο παιχνίδι όπου διέλυσε εκτός έδρας την Πάτρο και φυσικά μετέτρεψε σε αγγαρεία την ρεβάνς. Το μυαλό όλων είναι στο επόμενο ζευγάρωμα, στόχος φυσικά παραμένει η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία , ου χάθηκε στον πόντο στην κανονική περίοδο, καθώς κατετάγη τρίτη. Τρεις σερί νίκες, όλες εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Η Πάτρο έκανε την υπέρβασή της συμμετέχοντας στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου, αλλά εξαρχής δεν ήταν αυτός ο στόχος. Και πάλι πολύ ήταν για την ομάδα από το Μέχελεν και αυτό αποδείχθηκε στην σύγκρουση με την υπέρτερη Ντέινζ. Ήταν σαν να βρήκε σε τοίχο, έγινε φύλλο και φτερό απέναντι σε υπέρτερη αντίπαλο, εδώ ολοκληρώνεται η φετινή πορεία. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα. Δέχεται πολλές ευκαιρίες και γκολ. Κλάσεις ανώτερη η Ντέινζ. Θα κερδίσει και το δεύτερο ματς!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επαναληπτικός ημιτελικός μπαράζ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Η Λόμελ έμεινε όρθια στην δύσκολη αποστολή στο Βάρεγκεμ απέναντι στην έμπειρη Ζούλτε και πλέον καλείται να αξιοποιήσει την έδρα για να περάσει στον τελικό μπαράζ της κατηγορίας, όπου λογικά θα περιμένει η Ντέινζ. Πρώτα θα πρέπει η ίδια να βρει λύσεις στην άμυνα. Και τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Ζούλτε μπήκε ως φαβορί στην πρώτη αναμέτρηση με την Λόμελ, αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει στην πράξη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, προηγήθηκε, αλλά για μία ακόμα φορά πλήρωσε την αδυναμία της μνα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και δέχθηκε το γκολ που την φέρνει σε δύσκολη θέση. Τώρα θα έχει την δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Πληρώνει το διπλό της ποιοτικά ανώτερης Βάρεγκεμ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντέινζ-Πάτρο Μασμέχελεν 1 (2.10)

Λόμελ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 2 (2.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr