Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Αλεξάνδρεια και Άγκυρα

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 - 13:13

Τα γκολ στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και στην Άγκυρα της Τουρκίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ σε Αλεξάνδρεια και Άγκυρα

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Αλ Ιτιχάντ υποδέχεται την Μπαλαντίγια. Η Αλ Ιτιχάντ που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια αξίζει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην Λίγκα της Αιγύπτου. Εσχάτως διάγει αγωνιστική κοιλιά, καθώς δεν κέρδισε στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια και επιζητά ανάκαμψη. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Μπαλαντίγια είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία. Τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, αλλά και συνέπεια στο σκοράρισμα. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Ανκαραγκουτσού υποδέχεται την Αλάνιασπορ. Η Ανκαραγκουτσού δίνει την μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας χάσει μόνο ένα ματς στα πέντε τελευταία. Σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Αλάνιασπορ είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Μετρά έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς, αίφνης ελπίζει ακόμα και για θέσης την πρώτη τετράδα. Φουλ επιθετική ομάδα, σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται επίσης πολλές ευκαιρίες. Καλύτερη επιλογή τα γκολ στην Άγκυρα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλ Ιτιχάντ-Μπαλαντίγια Γκολ-γκολ (2.10)

Ανκαραγκουτσού-Αλάνιασπορ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr