Στράτος Διακουμόπουλος

Ανοδος για Ίπσουιτς, γκολ στο Μπέργκεν!

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 13:33

Η άνοδος της Ίπσουιτς στην Πρέμιερ Λιγκ και τα γκολ στο Μπέργκεν, αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Ανοδος για Ίπσουιτς, γκολ στο Μπέργκεν!

Για την τελευταία αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, η Ίπσουιτς υποδέχεται την Χάντερσφιλντ. Η Ίπσουιτς είναι έτοιμη να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Της αρκεί ένας βαθμός για να σφραγίσει και μαθηματικά τον στόχο. Ξεσηκωμός στο «Πόρτμαν Ρόουντ» για το πάρτι. Η Χάντερσφιλντ κρατιέται με τα σωληνάκια στην κατηγορία, καθώς χρειάζεται δική της νίκη, ήττα της Πλίμουθ και να καλύψει και διαφορά 15 γκολ. Με απλά λόγια έχει ήδη υποβιβαστεί στη Λιγκ 1. Κέρδισε μόνο ένα από τα 11 πιο πρόσφατα ματς, δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο. Η Ίπσουιτς θα… ποδοπατήσει την αντίπαλό της και θα μας πληρώσει ξανά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Μπραν υποδέχεται την Ρόζενμποργκ. Η Μπραν είναι μια ποιοτική ομάδα που προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν, παίρνει λίγα ρίσκα στο παιχνίδια της και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα την δικαιώνουν. Αήττητο σερί στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, θα μπορούσε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο Όσλο αλλά δεν μπόρεσε να λυγίσει την καλοστημένη άμυνα της ΚΦΟΥΜ. Το κρας τεστ στο οποίο υποβλήθηκε η Ρόζενμποργκ δεν στέφθηκε με επιτυχία. Κόντρα στην πρωτοπόρο πρωταθλήτρια Μπόντο η ομάδα αοπό τα Τροντχάιμ επιβεβαίωσε πως έχει ταβάνι στη φετινή περίοδο. Κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα της τα καταφέρνει, αλλά από την άλλη πλευρά όταν αντιμετωπίσει ποιοτικές ομάδες δυσκολεύεται. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ τα δύο πιο πρόσφατα ματς για τους «μαυρόασπρους».

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ίπσουιτς-Χάντερσφιλντ 1 και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Μπραν-Ρόζενμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr