Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Φενέρ, γκολ στο Γκέτεμποργκ!

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024 - 02:16

Το διπλό με γκολ της Φενέρ στο Ικόνιο και τα γκολ στο Γκέτεμποργκ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Φενέρ, γκολ στο Γκέτεμποργκ!

Για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, η Κόνιασπορ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε. Η Κόνια δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, πορεύεται μόλις πάνω από την ζώνη υποβιβασμού, αφού έχει κερδίσει μόνο ένα από τα έξι τελευταία ματς. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία, μπροστά έχουν ποιότητα οι «πράσινοι» και σκοράρουν με σχετική ευχέρεια. Η Φενέρ κυνηγά όσο μπορεί την Γαλατά και τον τίτλο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αν και υπάρχει το μεταξύ τους παιχνίδι σε δύο εβδομάδες που μπορεί να αλλάξει ξανά τα δεδομένα. Για την ώρα πρέπει να περάσει νικηφόρα από το Ικόνιο και θα στηριχθεί ξανά την έξοχη επιθετική της λειτουργία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Πάμε με το διπλό, σε συνδυασμό με γκολ που πληρώνει καλά.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκάις υποδέχεται στο ντέρμπι της πόλης, την Γκέτεμποργκ. Η Γκάις επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Σουηδίας, με την προοπτική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θέλει να το κάνει με τον δικό της τρόπο. Αγωνίζεται φουλ επιθετικά ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο, δημιουργεί και σκοράρει με ευχέρεια αλλά έχει θέματα στην άμυνα που κάνει νερά. Έχει δεχθεί γκολ και στα έξι παιχνίδια η ομάδα από το Γκέτεμποργκ. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα πέντε τελευταία των «πράσινων». Η Γκέτεμποργκ ταλανίζεται από αγωνιστική διπροσωπία στη φετινή περίοδο. Από τη μια αγωνίζεται με πολύ άγχος ως γηπεδούχος και δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη. Από την άλλη βγάζει ποιότητα και παίζει πιο ελεύθερα στις αποστολές της με αποτέλεσμα δύο διπλά το ενεργητικό της. Τώρα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της πόλης με την νεοφώτιστη Γκάις για να τριτώσει το καλό, έχοντας και πολύ κόσμο στο πλευρό της. Θέλουν και οι δύο πολύ να κερδίσουν στο ντέρμπι, πάμε με τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κόνιασπορ-Φενέρμπαχτσε 2 και γκολ-γκολ (3.10)

Γκάις-Γκέτεμποργκ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr