Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Ανζέ, γκολ στο Κουόπιο!

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 - 02:16

Το διπλό της Ανζέ στη Γαλλία και τα γκολ στης Κουόπιο στη Φινλανδία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Ανζέ, γκολ στο Κουόπιο!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η Ανεσί υποδέχεται την Ανζέ. Η Ανεσί πήρε δύο μαζεμένες νίκες και διασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Αποστολή επετεύχθη, δεν έχει λόγο να κρατήσει το πόδι στο γκάζι, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν. Η Ανζέ, δίνει μάχη σώμα με σώμα με την Σεντ Ετιέν για την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στα μεγάλα σαλόνια. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός, χρειάζεται νίκες και παράλληλα έστω μία γκέλα της Σεντ Ετιέν που έχει δυσκολότερο πρόγραμμα. Διπλασιάζει το ποντάρισμα το πιθανό διπλό!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Κουόπιο υποδέχεται την Βάασα. Η Κουόπιο διάγει αήττητο… βίο στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Αυτό που την εμποδίζει να βρεθεί στην κορυφή όπως και στοχεύσει βάση μπάτζετ και ρόστερ που διαθέτει είναι η αδυναμία της να κρατήσει καθαρή εστία. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Βάασα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο πρώτο σκέλος της Βαϊκαουσλίγκα. Δίχως κανείς να το περιμένει, ακόμα και οι δικοί της επιτελείς, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, είναι αήττητη και καμαρώνει στην κορυφή της κατάταξης ! Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ο έξοχος απολογισμός για τους «μαυρόασπρους». Σε γκολ-γκολ, εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πρώτα ματς στη σεζόν!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ανεσί-Ανζέ 2 (2.10)

Κουόπιο-Βάασα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr