Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Χάλεβικ, κόρνερ στο Καραϊσκάκη!

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 12:19

Τα γκολ στο Χάλεβικ της Σουηδίας και τα κόρνερ στο ντέρμπι του «Καραϊσικάκης» αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στο Χάλεβικ, κόρνερ στο Καραϊσκάκη!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Μιάλμπι υποδέχεται στο Χάλεβικ την Χάμαρμπι. Η Μιάλμπι εξακολουθεί να κάνει υπερβατική πορεία, καθώς πορεύεται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Πέρασε από το Χάλμσταντ με 3-1, μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η Χάμαρμπι αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς εσχάτως, κέρδισε και στο Νόρκεπινγκ με 3-1, καλύπτει σταδιακά το χαμένο έδαφος. Σκοράρει ανελλιπώς, αλλά έχει θέματα στην άμυνα η ομάδα από την Στοκχόλμη. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα πέντε πιο πρόσφατα ματς!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έπειτα από την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ ελπίζει μόνο μαθηματικά στον τίτλο, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να… καθίσει να χάσει στο Καραϊσκάκη. Όπως πέρσι κόντρας τον Παναθηναϊκό, έτσι και φέτος με αντίπαλο την ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για να κερδίσει τον πρωτοπόρο. Η ΑΕΚ διατηρεί προβάδισμα ενός πόντου από τον ΠΑΟΚ δεν την παίρνει για την παραμικρή γκέλα, οφείλει να παίξει επιθετικά για να κερδίσει στο Νέο Φάληρο, ώστε να διατηρήσει τον τίτλο της, δεδομένου πως την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λαμία. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους και θα κερδίσει κόρνερ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μιάλμπι-Χάμαρμπι Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Ο Ολυμπιακός πάνω από 4,5 κόρνερ (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr