Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Βαλερένγκα, γκολ στο Κρούμοβγκραντ!

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 01:44

Το διπλό της Βαλερένγκα στη Νορβηγια και τα γκολ στο Κρούμοβγκραντ της Βουλγαρίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Βαλερένγκα, γκολ στο Κρούμοβγκραντ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Νορβηγίας η Ασάνε υποδέχεται την Βαλερένγκα. Η Ασάνε είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία. Μόνο μία νίκη στα επτά πρώτα ματς της σεζόν, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, πληρώνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα. Η Βαλερένγκα έπεσε φέτος στη δεύτερη κατηγορία, είναι το πρώτο φαβορί για επάνοδο σύμφωνα με το μπάτζετ και το ρόστερ αλλά δυσκολεύεται πολύ στην προσαρμογή της. Μόνο δύο νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός της ομάδας από το Όσλο. Στοχευμένο για επανεκκίνηση το ματς στο Ασάνε, παίζουμε το διπλό, ακόμα και από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η Κρούμοβγκραντ υποδέχεται την Λέφσκι Σόφιας. Η Κρούμοβγκραντ στέκεται αξιοπρεπώς τα πλέι οφ, τρέχει συνολικά αήττητο σερί 15 αγωνιστικών. Αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Δεν διεκδικεί κάτι ουσιαστικό στο φινάλε της περιόδου, παίζει θεαματικά, τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Η Λέφσκι επίσης ολοκληρώνει δίχως βαθμολογικό κίνητρο τη σεζόν. Στην τέταρτη θέση σταθερά εδώ και μήνες, με αξιοπιστία στην απόδοση και τα αποτελέσματα και έμφαση στην επίθεση. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν ε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ματς κομμένο και ραμμένο για γκολ και στο Κρούμοβγκραντ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ασάνε-Βαλερένγκα 2 (1.80) ή 2/2 (2.85)

Κρούμοβγκραντ-Λέφσκι Σόφιας Γκολ-γκολ (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr