Στράτος Διακουμόπουλος

Άσος η Τρόμσο, διπλό η ΑΙΚ

Κυριακή, 20 Απριλίου 2025 - 14:57

Οι νίκες της Τρόμσο και της ΑΙΚ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Άσος η Τρόμσο, διπλό η ΑΙΚ

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Τρόμσο υποδέχεται την Κρίστιανσουντ. Η Τρόμσο ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τη σεζόν επικρατώντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Χάουγκεσουντ, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε στην αποστολή στο Μπέργκεν από την Μπραν. Στο διάστημα που ακολούθησε έριξε… δέκα γκολ στην ερασιτεχνική Χάμνα στο Κύπελλο (0-10) και έφτιαξε εκ νέου ψυχολογία για τη συνέχεια.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Κρίστιανσουντ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο ξεκίνημα της περιόδου. Άκρως επιθετική τακτική για τους κυανόλευκους, οι οποίοι δημιουργούν και σκοράρουν με μεγάλη άνεση, αλλά έχουν θέματα στα μετόπισθεν. Ακόμα και στο Κύπελλο που επιβλήθηκαν πολύ εύκολα της ερασιτεχνικής Μέλχουλ (1-5). Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας η Έστερ υποδέχεται την ΑΙΚ. Η Έστερ επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια έπειτα από 12 χρόνια και δυσκολεύεται εμφανώς στην προσαρμογή της. Σαν… κλασική νεοφώτιστη θα στηριχθεί περισσότερο στην έδρα για να βρει τα πατήματά της και τους βαθμούς που θα την κρατήσουν στην κατηγορία . Αυτό έκανε στην πρώτη εμφάνιση στο Βάξζο κόντρα στην ποιοτική Χάκεν, ανάλογος είναι ο στόχος κόντρα σε έναν ακόμα μεγάλο του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΙΚ δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο δυναμικό ξεκίνημα της περιόδου και να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς. Δύσκολη η αναμέτρηση με την Μάλμε φυσικά και η ισοπαλία ήταν εντός προγράμματος, κανένας προβληματισμός τις τάξεις των κιτρινόμαυρων. Τα δεδομένα αλλάζουν για την αποστολή στο Βάξζο όπου η νίκη θεωρείται εν των ων ουκ άνευ στην κούρσα για τον τίτλο. Ομάδα που αγωνίζεται επιθετικά και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Τρόμσο-Κρίστιανσουντ 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)

Έστερ-ΑΙΚ 2 (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr