Ειδήσεις

Τελικός Κυπέλλου με 40.000 κόσμο!

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - 19:11

Η ΕΠΟ θέλει έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Παναθηναικό - ΠΑΟΚ παρουσία 40.000 κόσμου την 21η Μαίου στο ΟΑΚΑ. 

Τελικός Κυπέλλου με 40.000 κόσμο!

Ο Θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος, έφτασε στην τελική του μορφή. Αφού βγήκε το ζευγάρι του μεγάλου Τελικού. ανάμεσα στον Παναθηναικό με τον ΠΑΟΚ. Αφού από τη μία οι Πράσινοι στην ημιτελική φάση πέρασαν το εμπόδιο της Λαμίας. Ενώ οι Ασπρόμαυροι εναντίων του Ολυμπιακού.

Έτσι άρχιζαν οι πρώτες ζυσητήσεις από την ΕΠΟ, και τις ετοιμασίες για το μεγάλο τελικό την 21η Μαίου. Πλέον στόχος είναι να γίνει μία μεγάλη γιορτή μπροστά σε πολύ κόσμο των δύο ομάδων. Αφού θέλουν να έχει το γήπεδο 40.000 κόσμο, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 20.000 για τις ανάγκες των οπαδών τους. Καθώς οι δύο προηγούμενοι τελικοί έγιναν χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω του κορονοιού.

Πλέον η μεγάλη συνάντηση, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, παρουσία ανθρώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του αρμόδιου υπουργείου, ενώ και παρουσία ανθρώπων των δύο ΠΑΕ.

Εκεί θα ξεκαθαρίζει το τοπίο, για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν για τον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον ΠΑΟΚ. Με αποτέλεσμα να έχουμε εξελίξεις γύρω από το πόσο κόσμο θα δοθούν στις δύο ΠΑΕ, για το πόσο θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι και φυσικά πόσες προσκλήσεις θα πάρουν οι δύο σύλλογοι για τους δικούς τους ανθρώπους που θα έχουν στο ΟΑΚΑ.

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.