Προγνωστικά

Περιστέρι-Τενερίφη, ιστορική βραδιά!

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 13:31

Η ώρα του.. ισπανικού  Φ4 στο Τσάμπιονς Λιγκ που  έχει ελληνικό χρώμα με το Περιστέρι να είναι παρών στο Βελιγράδι!

Περιστέρι-Τενερίφη, ιστορική βραδιά!

Στη φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά είχαμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες προκρίθηκαν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπήρχε κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς. Οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες και τρίτες τέθηκαν αντιμέτωπες στα Play-In για την πρόκριση στους "16". και στις 2 νίκες με το πλεονέκτημα έδρας σε όσες ομάδες είχαν την 2η θέση. Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8!

Από τα γκρουπ των "16" πέρασαν οι δύο πρώτοι από το καθένα και είχαμε σειρές best-of-3 τον Απρίλιο, με το αβαντάζ έδρας να είναι στα χέρια των ομάδων που τερμάτισαν πρώτες. Οι τέσσερις νικητές των ζευγαριών στο Final Four.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (19:00, Cosmote Sport 4)

Ημιτελικός στο Φ4 του Βελιγραδίου. Φαβορί η Τενερίφη αλλά θα παλέψει το τρομερό Περιστέρι!

Η Τενερίφη κάθε χρόνο έχει στόχο τον τίτλο εδώ. Και είναι στις ομάδες τετράδας στην Ισπανία. Καλή ομάδα, δουλεμένη, τρομερή χημεία και καλή άμυνα. Σε φόρμα. Απέκλεισε με 2-1 με πλεονέκτημα έδρας την τουρκική Τόφας. Το Περιστέρι σοβαρό και ανερχόμενο με τον Σπανούλη στο πάγκο. Σκληρή ομάδα και εξαιρετική δουλειά με στόχο την καλή πορεία αλλά έκανε ήδη υπέρβαση. Με μειονέκτημα έδρας απέκλεισε με 2-1 την κάτοχο του θεσμού Βόννη και είναι χωρίς άγχος εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Τενερίφη αλλά ικανό για όλα το Περιστέρι.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ (22:00, Cosmote Sport 4)

Ημιτελικός στο Φ4 του Βελιγραδίου. Φαβορί η Μάλαγα που εντυπωσιάζει. Η Μούρθια είναι στις μεσαίες ομάδες της Ισπανίας και φέτος είναι πολύ ενισχυμένη με στόχο το Φ4. Σκοράρει πολύ. Και στη λίγκα της έχει νικήσει Ρεάλ και Μπάρτσα. Και είναι σε εξαιρετική φόρμα. Απέκλεισε εύκολα με 2-0 την Λούντβι με πλεονέκτημα. Η Μάλαγα είναι σε ανανέωση από πέρσι και πάει εξαιρετικά και στην Ισπανία που έχει το μπαμ της χρονιάς στην Μαδρίτη με την Ρεάλ! Και είναι πρώτη στη λίγκα της! Εδώ αήττητη και ήταν 1η με 6-0. Στόχος ο τίτλος εδώ φυσικά. Σε τρομερή κατάσταση. Απέκλεισε άνετα 2-0 τον Προμηθέα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Η Μάλαγα στην νίκη αλλά θα παλέψει η καλή Μούρθια.