Άλλα Σπορ

Ανετα ο Τσιτσιπάς τον Ντιμιτρόφ!

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 18:35

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα με 2-0 του Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ανετα ο Τσιτσιπάς τον Ντιμιτρόφ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάρει φόρα από το μεγάλο κατόρθωμα να κατακτήσει το τρόπαιο του Μόντε Κάρλο και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έτσι αυτό το απέδειξε και σήμερα, αφού δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην άνετη νίκη με 2-0 ( 6-1, 6-4 ) απέναντι στον Ντιμιτρόφ. Και να περάσει πανηγυρικά στους 8 της συγκεκριμένης διοργάνωσης, όπου εκεί θα τον κοντραριστεί με τον φορμαρισμένο Κάρλος Αλκαράθ.

Στο πρώτο σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και με τρομερή αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ με 3-0. Στη συνέχεια έκανε και το 4-0, μέχρι να μειώσει σε 4-1 ο Βούλγαρος Τενίστας. Όμως ο Στέφανος δεν ήθελε να χαλαρώσει και να δώσει δικαιώματα στον Ντιμιτρόφ. Με αποτέλεσμα να διαμορφώσει σε 6-1 και να κάνει το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ, ήταν πολύ αμφίρροπο. Αφού ο Βούλγαρος Τενίστας έβαλε πολλές δυσκολίες στον Έλληνα πρωταθλητή. Καθώς ήταν συνέχεια μαζί στο σετ μέχρι και το 4-4. Ομως ο Στέφανος σε εκείνο το σημείο κατάφερε να πάρει τα επόμενα δύο σετ. Ωστε να κάνει το 6-4 και να διαμορφώσει το 2-0. Έτσι κατάφερε να προκριθεί στους 8 καλύτερους στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr