Άλλα Σπορ

Εικόνες σοκ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με αθλήτρια που έπεσε αναίσθητη στην πισίνα (vid)

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 13:01

Η Αμερικανίδα Ανίτα Άλβαρες λιποθύμησε στην πισίνα την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμα της στη συγχρονισμένη κολύμβηση

Εικόνες σοκ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου με αθλήτρια που έπεσε αναίσθητη στην πισίνα (vid)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες αθλήτριας που πήγαινε αναίσθητη προς τον πάτο τις πισίνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Πρόκειται για την Ανίτα Άλβαρες που λιποθύμησε ενώ εκτελούσε την χορογραφία της. Η Αμερικανίδα άρχισε να βυθίζεται στην πισίνα. Η προπονήτρια της Αντρέα Φουέντες έπεσε άμεσα και την τράβηξε προς τα πάνω. Μαζί της κι ένας βοηθός της διοργάνωσης.

Η μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στην Βουδαπέστη έχει συγκεντρώσει πάνω της τα βλέμματα. Με την Άλβαρες να αποτελεί σημείο αναφοράς για το περιστατικό. Μετέχει στην ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της Αμερικής.

Έχασε τις αισθήσεις της κατά τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος σόλο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού δεν η πρώτη φορά που της συνέβη. Κάτι ανάλογο έπαθε η 25χρονη αθλήτρια και πέρσι. Κατά τους προκριματικούς αγώνες.

Κι επειδή συνέβη και δεύτερη φορά πλέον τέθηκε εκτός για να αξιολογηθεί η κατάσταση της. Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πάντως είναι εκτός κινδύνου αλλά το δεύτερο λιποθυμικό επεισόδιο είναι ανησυχητικό.

Στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο που ολοκληρώθηκε υπήρξε και ελληνική επιτυχία. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν αυτή που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό και έλαβε 91,7667 βαθμούς καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr