Άλλα Σπορ

Ο Χρήστου με Πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό των 50μ. ύπτιο [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 20:43

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή που μετά τα 100 μ. ύπτιο θα πάρει μέρος σε έναν ακόμα τελικό.

Ο Χρήστου με Πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό των 50μ. ύπτιο [vid]

Ο Απόστολος Χρήστου είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Το απέδειξε και στον ημιτελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη πρόκριση στον τελικό, που θα είναι ο δεύτερός του στη διοργάνωση. Και όχι μόνο! Το πέτυχε με νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ. Δείχνοντας πώς μπορεί να στοχεύσει ξανά ψηλά και να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο.

Απίστευτη επίδοση

Ο 26χρονος πρωταθλητής είχε καταπληκτική παρουσία στον ημιτελικό. Έκανε χρόνο 24.39 που αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ. Εξαιρετική επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πώς σε μια κούρσα πολύ γρήγορη όπως ήταν αυτή, είχε δίπλα του τον κάτοχο του Παγκοσμίου ρεκόρ, τον Αμερικανό Χάντερ Άρμστρονγκ. Έτσι, πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος με την τρίτη καλύτερη επίδοση από τους ημιτελικούς. Ταχύτεροι ήταν οι δύο Αμερικανοί, ο Τζάστιν Ρι και ο Χάντερ Άρμστρονγκ.

Ο δεύτερος τελικός

Ο Χρήστου ήταν δεύτερος στη δική του ημιτελική σειρά και έδειξε πώς μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. Σε αυτό που πρέπει να σταθεί κανείς είναι πώς ο Χρήστου έχει δύο τελικούς στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που είχε πετύχει το 2009 ο Άρης Γρηγοριάδης.

https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wNi8yNC8xNy8yNl8xOV82MmI1ZjNiYjNjNWQ4LmpwZw==/profile:player-960x540/image.jpg

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr