Άλλα Σπορ

Απογοήτευσε ο Τσιτσιπάς στο US Open με πρόωρο αποκλεισμό από τον Γκαλάν (vid)

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 10:59

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τραγική εμφάνιση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το πρώτο του παιχνίδι

Απογοήτευσε ο Τσιτσιπάς στο US Open με πρόωρο αποκλεισμό από τον Γκαλάν (vid)

Για μια ακόμα φορά στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απογοητευτικός. Αποκλείστηκε πρόωρα στο αμερικανικό γκραντ σλαμ και σήκωσε μεγάλη κουβέντα. Γιατί έμεινε εύκολα εκτός από τον Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν που είναι Νο94 στο ranking.

Ο 26χρονος Κολομβιανός, ο οποίος πήρε το «εισιτήριο» για το κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών, απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή πραγματοποίησε ονειρεμένο ντεμπούτο στο αμερικανικό Open. Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά και παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 6-0, 6-1, 3-6, 7-5 μετά από 2 ώρες και 43 λεπτά αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς παρουσίασε πολύ άσχημο πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ κερδίζοντας ένα μόλις γκέιμ (!), ενώ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 57 αβίαστα λάθη σε μια από τις πιο κακές εμφανίσεις στην καριέρα του.

Από τη μεριά του ο Γκαλάν, ο οποίος σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, τελείωσε το ματς με 41 winners και 36 αβίαστα λάθη, αλλά και 7/18 break-points, φτάνοντας στη μεγάλη αυτή πρόκριση μετά από 9 match-points!

Να σημειωθεί πως ο Ελληνας τενίστας από τα μέσα του 2ου σετ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί αγκώνα, όπου είχε χειρουργηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο δεχόμενος τις ιατρικές περιποιήσεις από τον γιατρό του γηπέδου χωρίς ωστόσο να ζητήσει ιατρικό τάιμ-άουτ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr