Μπάσκετ

Ελπίδες για Σμαρτ στους Σέλτικς

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 20:46

Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες, ώστε να προλάβει να αγωνιστεί στο δεύτερο τελικό της Ανατολής.

Ελπίδες για Σμαρτ στους Σέλτικς

Η Βοστώνη αγωνίστηκε με δύο πολύ σημαντικές απουσίες στον πρώτο τελικό της Ανατολής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην έδρα του Μαϊάμι. Απόντες ήταν τόσο ο Μάρκους Σμαρτ όσο και ο Αλ Χόρφορντ. Με δεδομένο ότι ο δεύτερος έχει μπει στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA (σ.σ.: σε αυτόν μπαίνουν όσοι είναι θετικοί στον κορονοϊό), όλο το βάρος έχει πέσει στον πρώτο. Με τους ανθρώπους των Σέλτικς να περιμένουν μήπως και προλάβει το Game 2. Βάσει όσων λέγονται στις ΗΠΑ σήμερα, οι πιθανότητες παρουσίας του έχουν αυξηθεί.

Εντατικές θεραπείες

Θυμίζουμε πώς ο Σμαρτ έχει αποκομίσει ένα διάστρεμμα στο δεξί πόδι από το Game 7 των ημιτελικών της Ανατολικής περιφέρειας, με αποτέλεσμα να χάσει το Game 1 των Σέλτικς με τους Χιτ. Ο 28χρονος γκαρντ της Βοστώνης ακολουθεί ειδικό, εντατικό πρόγραμμα. Κάτι που θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί (σ.σ.: ώρα ΗΠΑ) με στόχο να κάνει τις τελικές δοκιμές στο ζέσταμα πριν το δεύτερο ματς.

Η αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει ξημερώματα Παρασκευής, στις 03:30 (ώρα Ελλάδας). Στις τάξεις των «Κελτών», πάντως, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Διότι το πόδι του Σμαρτ σήμερα έδειχνε αρκετά καλύτερα σε σχέση με χθες. Κι αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ένα θετικό κλίμα, τόσο για τη διαθεσιμότητά του όσο και για τη συμμετοχή στο δεύτερο τελικό ανάμεσα στο Μαϊάμι και τη Βοστώνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr