Μπάσκετ

H Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δικό της τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 16:16

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον πολύπειρο παίκτη Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Όπου αγωνίσθηκε πάλι για 6 χρόνια από το 2010-16 στον Ισπανικό σύλλογο. 

H Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δικό της τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά τους πολλούς τραυματισμούς σημαντικών παικτών, αλλά και τους παίκτες, όπου πέρασαν κορονοιό, κατάφεραν στο θεσμό της Euroleague, να αποκλείσουν το φαβορί της διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα. Και στο μεγάλο τελικό να κοντραριστούν με την Εφές Αναντολού, έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά εν τέλι η παρέα του Λαρκίν επικράτησαν στο φινάλε με 59-58, χάνοντας το 11ο τρόπαιο στην ιστορία τους.

Έτσι οι ιθύνοντες παρά που υπάρχει και η διαδικασία των Play Off, άρχιζαν από σήμερα την προεργασία για τις μεταγραφές που θα πραγματοποιήσουν, με αποτέλεσμα να εμφανισθούν πολύ καλύτεροι την νέα μπασκετική χρονιά, ώστε να κατακτήσουν την Euroleague.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν πως χρειάζονται έναν πολύ καλό playmaker. Έτσι αυτό το παίκτη τον βρήκαν στο πρόσωπο του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι ένας από τους καλύτερους και τρομερούς σουτέρ που πέρασε από την Ευρώπη. Αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο εδώ και 3 χρόνια, όπου βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα να φτάσει σε δύο Κύπελλα το 2019 και το 2022. Ενώ κατάφερε με την πολύτιμη βοήθεια να φτάσουν στο Final Four του 2020.

Πλέον ο Ισπανός παίκτης, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με την Ιταλική ομάδα. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από Ιταλία. Έτσι θα συνεχίζει την καριέρα του στην Ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης για ένα χρόνο ενώ θα υπάρξει και όψιον για άλλο ένα χρόνο εάν το επιθυμήσει ο ίδιος ο παίκτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr