Μπάσκετ

Euroleague: Χωρίς Ναν ο ΠΑΟ. στο Ντουμπάι ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026 - 13:58

Πονηρό εκτός έδρας ματς για τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό-Χωρις Ναν και σε κρίση ο ΠΑΟ με Ρεάλ στο ΟΑΚΑ

Euroleague: Χωρίς Ναν ο ΠΑΟ. στο Ντουμπάι ο Ολυμπιακός

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με διακυμάνσεις συνεχίζει το Ντουμπάι που είναι ομάδα μέρας και δύσκολα θα προλάβει τα πλέι ιν. Ηττα στον Αστέρα 95-92 αλλά καθαρά (πλασματική η διαφορά,34-11 στο 9',44-41ημ,68-61,75-64 στο 33΄,84-69 στο 35',89-74,95-85 στο 39΄).Πάντως γυρνά και από -15 και -20 παιχνίδια. Αλλά εχει χάσει πολλά ματς στο τελος. Κακό εκτός έχοντας χάσει και σε Βιλερμπάν και Μπασκόνια (!),αλλά έχει το μπαμ στην πρωταθλήτρια Φενέρ και καλή έδρα απρόσμενα (8-3) αν και χωρίς φανατικό κοινό. Και στο 11-14 πια με 3-11 εκτός! Ομάδα του όβερ. Νέο πρόσωπο της Ευρωλίγκα με την wild card .Και 3 ήττες στα 4 τελευταία.


Σε τρομερή φόρμα ο Ολυμπιακός και 8 νίκες στα 9 τελευταία με καλό μπάσκετ με την επίθεση. Με διακυμανσεις σημαντική νίκη εντός με Μπάρτσα 87-75(27-10 στο 8΄,46-37ημ,59-64 στο 30΄,79-69 στο 39' με την άμυνα!)εντός. Και στο 16-8 και στόχος η τετράδα. Σκοράρει 90π το παιχνίδι και είναι η δυναμή του το σκορ. Ο Ολυμπιακός έχει πάει σε 4 συνεχόμενα Φ4..Στόχος ο τίτλος.Τρομερό βάθος,επίθεση,θέλει διάρκεια καθώς χάνει εύκολα διαφορέςπροσέχουμε.Η κορυφαία φροντ λάιν στην διοργάνωση. Στην Ελλάδα άνετα εντός το Περιστέρι με 97-71.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ: Τζαιτέ(σέντερ,εκτός),Μέισον(γκαρντ,εκτος),Καμπόκλο(σέντερ,νέο πρόσωπο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φαλ(σέντερ,εκτος),Εβανς(γκαρντ,εκτός),Μόρις(γκαρντ,3π,2ας,εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορι ο ΟΛυμπιακός. Αλλά οχι για 1.50 και -5


ΕΦΕΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε τρομερή κριση αν και βελτιώθηκε κάπως με την άμυνα βασικά τελευταία και παρά τον Λάσο (από την 13η αγωνιστική) στο πάγκο η Εφές που έχει πάντα απουσίες σοβαρές. Λογκά ήττα εκτός 79-62 στην Φενέρ. Εχει εκτός τον ηγέτη της Λάρκιν που μένει 2 μήνες εκτός (από 14/11). Η Εφές του Παπαγιάννη (χάνει την χρονιά) που με αρκετά χρήματα ήθελε να πάει στο Φάιναλ Φορ. Αλλά αδιάφορη πια και στο 6-18 και ουραγός με τραγική έδρα με 3-10 μόλις εντός και 8 ήττες στα 9τελευταία εκτός) . Και 12 ήττες στα 13τελευταία. Σοφτ.Κακή επίθεση(80π). Στην λίγκα σοκ 87-80 στην Μερκσεζεφεντί

Καλή πορεια η Βαλένθια και στόχος τα πλεί οφ σαφώς. Λογικά εντός 94-83 την Μακαμπι. στο τέλος όμως (19-27,41-49 στο 19΄,61-68 στο 29',74-76 στο 32',87-79 στο 38').Στο 16-9. Και φέτος παίζει και άμυνα. Εχει το μπαμ εντός με την Ρεάλ και στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ! Η 2η καλύτερη επίθεση(90π),τρίποντο(12 το ματς) και ομάδα του όβερ και ρυθμού. δυνατή έδρα με το νέο της γήπεδο που έχει κερδίσει 15π την Φενέρ και έχει 10-2. Σημάδια κόπωσης και 3 ήττες στα 5 τελευταία. Στην λίγκα 101-65 εντός την Γέιδα


ΕΦΕΣ: Παπαγιάννης(σέντερ,3π,3ρ,εκτός), Λάρκιν(γκαρντ,15π,5ας,εκτός),Γιλμάζ(φόργουορντ,1π,1ρ,εκτός),Λόιντ(γκαρντ,10π,2ας,αμφίβολος)
ΒΑΛΕΝΘΙΑ:Καστέλο(σένυερ,8π,4ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χάλια η Εφές και ευκαρία για την τρομερή Βαλένθια. Βασικά νίκη στο 1.60 καθώς είναι κάπως βελτιωμένη η Εφές. Στο -3 προς διπλό


ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΟΝΑΚΟ

Καλή εικόνα η Ζάλγκιρις. Αλλά από κακή ήττα στην Μπασκόνια στο τέλος με 102-91 από 84-89 στο 35' με 18-2 στο τέλος!.Αν και τρομερή εκτός καθώς έχει διπλά στο Μονακό ,στην Βαρκελώνη και στην Χάποελ και πολύ καλή άμυνα. Η καλύτερη ομάδα στο τρίποντο. Και στο 14-11 πια και έχοντας κερδίσει και την Φενέρ μέσα. Η Ζάλγκιρις είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και κλασικά σε ρόλο ρυθμιστή. Θέλει και πλέι οφ πλέον σαφώς. Δυνατή έδρα αν και έχει 20άρες από Εφές-Μακάμπι εντός έδρας! Θέλει διαρκεια.


Σε μίνι κρίση με 3 σερί ήττες και οικονομικά προβλήματα (αλλά αναλαμβάνει το Πριγκιπάτο)
η Μονακό του Σπανούλη. Και μετά τις 6 σερί νίκες σοκ εντός 82-84 από την Βίρτους αν και από 71-79 στο 36' πέρασε 82-81 στο 39'! Έχει σοκ εντός με Ζάλγκιρις,Αστέρα,Βίρτους αλλά και διπλό στο ΣΕΦ και στην Βαρκελώνη. Στο 15-10..Η φιναλίστ πέρσι Μονακό είναι εδώ και λίγα χρόνια στις νέες δυνάμεις της Ευρωλίγκα με στόχο το Φ4 και το πλεονέκτημα της έδρας στην κανονική περίοδο. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη στην Ευρωλίγκα (8 μ.ο). Στην λίγκα 113-86 την Πορτέλ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ:
ΜΟΝΑΚΟ: Μακούντου(σέντερ,εκτός),Χέιγς(σέντερ,8π,4ρ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μινι κρίση στην Μονακό και ασταθης η Ζάλγκριις. Ντέρμπι. Στα ισα σωστά


ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΧΑΠΟΕΛ
Ρολάρει παλι ο Ερυθρός Αστέρας που μεταμορφώθηκε μετά την απόλυση Σφαιρόπουλου (στην 2η αγ).και με τον Σάσα Ομπράντοβιτς στον πάγκο και 4 σερί νίκες. Νίκη 95-92 άνετα (πλασματικό το +3) με Ντουμπάι εντός σε ματς με τρομερές διακυμάνσεις (34-11 στο 9',44-41ημ,68-61,75-64 στο 33΄,84-69 στο 35',89-74,95-85 στο 39΄). Και μετά από 3 σερί διπλα. Καθώς ειχε πάντα πολλές σημαντικές απουσίες και έχασε έδαφος. Στο 15-10 πια. Στόχος τα πλέι οφ με τον τρομερό του κόσμο και έδρα με 9-2 και δυνατή άμυνα. Και έχει μπαμ στην Φενέρ και στο Μονακό..


Σε κρίση ξαφνικά η πρώτη ακόμα πάντως πανάκριβη πάντως η Χάποελ Τελ Αβίβ του Ιτούδη που έχει μεγάλο μπάτζετ και στόχο την τετράδα. Και από 9/12 γύρισε στην χώρα της πάλι απο την Σόφια. Εχει σοκ από +27 στην ουραγό Παρτίζαν και τώρα νέο σοκ εντός από Μπάγερν 64-79 με 5/30τρ από 39-32 στο 16'! Εχει και ηττα από Ζάλγκιρις εντός. Χάλασε το κλίμα και ένταση. Στο 16-8 και στην κορυφή ακόμα. Και 8-4 εκτός. Σπουδαία επίθεση(90π). Προσέχουμε την απειρία και τις ήττες με σκληρές ομάδες(Ολυμπιακός,Φενέρ,Ρεάλ,ΠΑΟ)..

ΕΡ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κάνααν (γκαρντ,εκτός),Ριβέρο(σέντερ,εκτός),Κάρτερ(γκαεντ,14π,3ας,εκτός),Πλάβσιτς(σέντερ,4π,2ρ,εκτός)
ΧΑΠΟΕΛ: Καμπόκλο(σέντερ,9π,4ρ,έφυγε),Ένις(γκαρντ,5π,1ας,εκτός),Μπράιαντ (γκαρντ,15π,3ας,αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο 1.70 και -2 ντέρμπι.Η έδρα και η κακη φόμα της Χάποελ προς άσο

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Με διακυμάνσεις η Μακάμπι αλλά βελτιωμένη. Εκανε και 5 5 σερί νίκες αλλά ακολούθησαν πολλές ήττες και χωρίς στόχους. Ηττα και στην Βαλένθια στο τέλος 94-83(19-27,41-49 στο 19΄,61-68 στο 29',74-76 στο 32',87-79 στο 38').. Από 9/12 γύρισε στο Ισραήλ αφού για την Ευρωλίγκα έπαιζε στην Σερβία.και χωρίς την δυνατή της έδρα. Στο 10-15. Αγαπά τα θρίλερ. Και έχει χάσει πολλά ματς στο τελος. Κάνει ζημιές με το τρελό της ρυθμό. Ομάδα του όβερ αλλά σοφτ. Προβλημα στην άμυνα. Από τις καλύτερες επιθέσεις Θέλει διάρκεια πάντως. Και ψάχνει παίκτη.


Σημάδια ανάκαμψης στην Παρτίζαν που ήτανσε κρίση διαρκείας από όταν παραιτήθηκε ο Ομπράντοβιτς στην 13η αγ και ανέλαβε ο Πεναρόγια από την 18η. Ηττα λογικά στο Μιλάνο
85-79 (75-71 στο 37') και με απουσίες πάντα. Ερωτηματικό αν γυρίσει ο Πάρκερ η ακριβή της μεταγραφή λόγω εσωτερικών ζητημάτων. Πάντως πρόσφατα έκανε το μπαμ με Χάποελ εντός από -27!Στο 8-17 και χωρίς στόχους. Πολύ κακή άμυνα. Χάνει εύκολα πάλι διαφορές ακόμα και 20π. Ιστορική ομάδα που πάντα στηρίζεται στον τρομερό της κόσμο και έδρα για τα πλέι οφ. Στο 2-11 εκτός.

ΜΑΚΑΜΠΙ:Ουόκερ(γκαρντ,15π,3ας,εκτός),Χοκινς(σέντερ,εκτός),Μπαρτολομέο(γκαρντ,4π,2ας,εκτός)
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Νάκιτς(φόργουορντ,εκτός),Κάρλικ Τζόουνς(γκαρντ,12π,5ας,εκτός)Πάρκερ(φόργουορντ,8π,3ρ,αμφίβολος), Μίλτον(γκαρντ,6π,3ας,εκτός),Μαρίνκοβιτς(γκαρντ,8π,2ας,εκτός),Ποκουσέφκσι(φόργουορντ,4π,2ρ,εκτός), Ουάσιγκτον(γκαρντ,12π,2ας,αμφίβολος)


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβάδισμα καθαρά η Μακαμπι. Στο 1.30 νίκη και προς άσο στο -7


ΠΑΟ-ΡΕΑΛ
Με κακή ψυχολογία και 4 ήττες στα 7 τελευταια ο ΠΑΟ και μάλλον σε κρίση καθώς και στην Ελλάδα έχασε στην παράταση από -15 στο 35' όμως (!) από τον Άρη.Πάντως νίκησε στην ουραγό Βιλερμπάν με κακή εμφάνιση χωρίς παλι τον σκόρερ Ναν 78-79 από 16-8 στην αρχή και 54-69 στο 35'! Βαρύ κλίμα και αμφισβήτηση και για Αταμάν που τα έχωσε στους παίκτες του! Αλλά έχει σπουδαία διπλά στην Ρεάλ και την Φενέρ αλλά και τα σοκ με Βαλένθια-Μιλάνο εντός και στο Μόναχο. Στο 15-10 πια. Εχει στόχο τον τίτλο καθώς το Φ4 θα γινει στο ΟΑΚΑ! Τρομερό βάθος.Ψάχνει παίκτη στο 4. Μόλις 12 λάθη μ.ο.

Σε τρομερή φόρμα η Ρεάλ αλλά ξένισε με το σοκ στην μέτρια Παρί δίκαια αν και το γύρισε με 98-92 (55-42 στο 22',89-90 στο 39 με 6/7τρ). Και πλέον βρίσκει και διάρκεια Εχει ρίξει και μια 30άρα στην Φενέρ και εχει διπλό στην Μπάρτσα. .Στο 16-9 και 12-1 εντός! Και με 4 νίκες στα 5 τελευταία. Αλλά εκτός έχει κακές ήττες (Μπάγερν,Βίρτους,Μακάμπι,Αστέρας,Βαλένθια,Παρι). Πάντα μια από τις πιο ακριβές ομάδες της Ευρώπης με πολύ βαρύ όνομα και στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο σαφώς.Τρομερό βάθος. Στην λίγκα 99-78 την Σαραγόσα εντός.

ΠΑΟ: Λεσόρτ(σέντερ,εκτός), Ναν(γκαρντ,19π,3ας,εκτός)
ΡΕΑΛ: Μαλεντόν(γκαρντ,8π,2ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Στα ισα και ανοιχτό ματς. χωρίς Ναν ο ΠΑΟ και πάλι

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΡΙ
Μικρή βελτίωση για την Μπάγερν που ήταν σε κρίση διαρκείας και στην 17η αγωνιστική και ήρθε ο 76χρονος Πέσιτς. Και μετά από απο 9 ήττες σερί συνέρχεται. Βόμβα στην πρώτη Χάποελ 64-79 με 5/30τρ από 39-32 στο 16' καθώς παίζει και άμυνα. Η χειρότερη επίθεση αν και πέρσι ήταν η κορυφαία! Πάντως έχει μπαμ με ΠΑΟ- Ρεάλ εντός και εκτός με Χάποελ. Δεν έχει καλό τρίποντο φέτος,σοφτ και θεμα και στους ψηλούς. Στο 10-15. Τραγική εκτός με 2-10! Στη λίγκα της πρώτη αλλά σοκ 62-79 από Ουλμ εντός!

Κακή πορεια για την Παρί και χωρίς στόχους καθώς χανει και στο τέλος πολλά ματς, Αλλά έκανε δίκαια εντός το μπαμ με την Ρεάλ με 98-92 (55-42 στο 22',89-90 στο 39 με 6/7τρ). Και καθώς έχει αλλάξει τα πάντα σαν ρόστερ φέτος (πέρσι ήταν η μεγάλη έκπληξη με το νέο μοντέλο μπάσκετ αθλητικότητας) αλλά παίζει πάλι ίδιο μπάσκετ. Στο 8-16 με 3 ήττες στα 4 τελευταία. Η καλύτερη επίθεση και κορυφαία σε επιθετικά ριμπάουντ και κλεψίματα. Πολύ τρίποντο. Ομάδα του όβερ Η χειρότερη άμυνα. Εχει το μπαμ με την Ρεάλ εντός. Στην λίγκα της σοκ 87-103 εντός από Μπουλαζάκ!

ΜΠΑΓΕΡΝ: Γιοκουμπάιτις (γκαρντ,εκτός),Χάρις(σέντερ,εκτος),Γιόβιτς(γκαρντ,5π,2ας,αμφιβολος),
ΠΑΡΙ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβάδισμα η βελτιωμένη Μπαγερν. Στο1.50 και -5 μόνο την νίκη Μπαγερν κρατάμε

ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ-ΦΕΝΕΡ
Μέτριο μομέντουμ για την Μπαρτσελόνα που βρήκε φόρμα με την αλλαγή προπονητή και έκανε 5 σερί νίκες με τον Πασκουάλ στην θέση Πεναρόγια από την 11η αγ, αλλά έχει μια κάμψη.Με διακυμανσεις ήττα από Ολυμπιακό εκτός 87-75(27-10 στο 8΄,46-37ημ,59-64 στο 30΄,79-69 στο 39' με την άμυνα!). Πάντως βρηκε χημεία και ισορροπία και έφτιαξε το κλίμα. Βελτίωση και στην άμυνα. Αν και έχει ήττα και εντός από Ζάλγκιρις (με 15π), αλλά και μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ. Πολύ τρίποντο,γηρασμένη. Στο 16-9 πια . Στόχος το Φ4. Στην λίγκα ήττα στην Μούρθια 84-83.

Σε τρομερή φόρμα μετά την κακή της αρχή η πρωταθλήτρια Φενέρ και με 14 νίκες στα 16 τελευταία και την κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης. Περίπατος και με την κακή Εφές εντός 79-62 (25-8 στο 10'). Στόχος το πλεονέκτημα της έδρας.. Εχει τα σοκ εντός από Αστέρα και Ντουμπάι. Και άνετες ηττες σε Κάουνας και Βαλένθια και 30άρα στην Μαδρίτη, Αλλά άλλη ομάδα πια και στο 17-7 και στην κορυφή. Στα μεγάλα φαβορί για το Φ4 με την έδρα. Η χειρότερη ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο στοιχηματικά. Στην λίγκα 91-55 νίκη στη Καρσίσιακα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νουνεζ(γκαρντ,εκτός), ,Μπριζουέλα(γκαρντ,8π,2ας,αμφίβολος)
ΦΕΝΕΡ:Μπάνγκο(σέντερ,εκτός),Ουίλμπεκιν(γκαρντ,10π,2ας,εκτός),Ζάγκαρς(γκαρντ,8π,2ας,εκτός),),Σίλβα(σέντερ,4π,2ρ,εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανοιχτό ματς. Ντέρμπι. Στο -2 η Μπάρτσα. Τίποτα


ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
Κακή κατάσταση για το Μιλάνο και ας νίκησε εντός την ουραγό Παρτιζαν 85-79 (75-71 στο 37')Και αν και έδειχνε καλύτερο με τον Ποέτα(που άρχισε σαν ασίσταντ) στον πάγκο από την 13η αγ στην θεση του Μεσίνα. Αλλά ομάδα μέρας και 6 ήττες στα 8 τελευταία και δύσκολα πια τα πλέι οφ. Κλειδι το τρίποντο. Πάντως εχει και μεγάλες νίκες όπως με Ολυμπιακό,ΠΑΟ,Ρεάλ εντός! Αλλά και στο ΟΑΚΑ. Στο 12-13 πια. Ιστορική ομάδα με στόχο το Φ4 κάθε χρόνο με μεγάλο μπάτζετ. Καλό ρόστερ αλλά μπερδεμένη ομάδα.. Εκτός πλάνου η ακριβή της μεταγραφή Μπράουν!Στη λίγκα σοκ εντός 81-90 από Μπρέσια.

Εχει συνέλθει η Μπασκόνια με την έδρα βασικά αλλά και την βελτίωση της άμυνας αν και δε περμένει κάτι. Τρομερό φινάλε και 102-91 εντός την Ζάλγκιρις από 84-89 στο 35' με 18-2 στο τέλος!. Με 8 νίκες στα 9 τελευταία εντός (!)αλλά με καλό πρόγραμμα. Στο 9-16. Πολλά απ ντάουν στο παιχνίδι της. Η έμπειρη Μπασκόνια είναι μια κλασική ομάδα σε ρόλο ρυθμιστή με την δυνατή της έδρα. Μέτριο ρόστερ,πολύ τρίποντο Αδύνατη εκτός με μόλις 1-12!. Πρόβλημα στο σέντερ. Και ομάδα μέρας και ρυθμού. Στην λίγκα ήττα 89-85 στην Τενερίφη.


ΜΙΛΑΝΟ: Σέστινα(φόργουορντ,,5π,3ρ,εκτός),Ντιοπ(σέντερ,2π,2ρ,εκτός),,Τόνουτ(γκαρντ,2π,1ας,εκτός),Μπράουν(γκαρντ,8π,2ας,εκτός πλάνου),Μάνιον(γκαρντ,6π,2ας,εκτός)
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Σεντερέσκις(φόργουορντ,8π,5ρ,εκτός), Νοουέλ(γκαρντ,6π,2ας,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καθαρά το Μιλανο.Στο -5 και 1.40 νίκη βασικά καθώς και αυτό δεν είναι καλά

Βαθμολογία -

03/02/2026
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν H Ν% Π/Υ Π/Κ +/-
1 Φενερμπαχτσέ Φενερμπαχτσέ 41 24 17 7 70.8% 1970 1888 82
2 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 40 24 16 8 66.7% 2131 1990 141
3 Χάποελ Τελ Αβίβ Χάποελ Τελ Αβίβ 40 24 16 8 66.7% 2062 1949 113
4 Βαλένθια Βαλένθια 41 25 16 9 64% 2256 2139 117
5 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 41 25 16 9 64% 2198 2083 115
6 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 41 25 16 9 64% 2129 2091 38
7 Μονακό Μονακό 40 25 15 10 60% 2254 2103 151
8 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 40 25 15 10 60% 2158 2096 62
9 Ερυθρός Αστέρας Ερυθρός Αστέρας 40 25 15 10 60% 2178 2142 36
10 Ζαλγκίρις Κάουνας Ζαλγκίρις Κάουνας 39 25 14 11 56% 2204 2069 135
11 Βίρτους Μπολόνια Βίρτους Μπολόνια 37 25 12 13 48% 2070 2084 -14
12 Μιλάνο Μιλάνο 37 25 12 13 48% 2101 2130 -29
13 Ντουμπάι Ντουμπάι 36 25 11 14 44% 2159 2195 -36
14 Μακάμπι Τελ Αβίβ Μακάμπι Τελ Αβίβ 35 25 10 15 40% 2206 2277 -71
15 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 35 25 10 15 40% 1986 2075 -89
16 Μπασκόνια Μπασκόνια 34 25 9 16 36% 2146 2223 -77
17 Παρί Παρί 32 24 8 16 33.3% 2152 2227 -75
18 Παρτιζάν Παρτιζάν 33 25 8 17 32% 1982 2219 -237
19 Αναντολού Εφές Αναντολού Εφές 31 25 6 19 24% 1915 2065 -150
20 Βιλερμπάν Βιλερμπάν 31 25 6 19 24% 1944 2156 -212
Promotion - Euroleague (Play Offs: Quarter-finals)
Promotion - Euroleague (Play - In: )

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr