Μπάσκετ

Ο Χεζόνια είναι ένα βήμα από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 15:51

Ο Χεζόνια βρίσκεται ένα βήμα από την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την εκπληκτική σεζόν που είχε στην Ούνικς Καζάν από την Ρωσία. 

Ο Χεζόνια είναι ένα βήμα από την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Χεζόνια είναι ο παίκτης αποκάλυψη, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια βγήκε από την αφάνεια που ήταν, με αποτέλεσμα να βρει πάλι την αυτοπεποίθηση που είχε χάσει.

Έτσι σε αυτά τα χρόνια αγωνίσθηκε πρώτα στον Παναθηναικό, όπου έκανε τρομερές εμφανίσεις και μάλιστα αγαπήθηκε πολύ από το κόσμο της ομάδας. Ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίσθηκε στην Ρώσια με την Ούνικς Καζάν, πραγματοποιώντας μεγάλα πράγματα και κατορθώματα.

Στην ομάδα του Καζάν τη φετινή περίοδο στο πρωτάθλημα, είχε απολογισμό 17.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 3.5 ασιστ. Ενώ στη διαδικασία της Euroleague είχε 14.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέχρι και την αποβολή των Ρώσικων ομάδων από τη συνέχεια της διοργάνωσης λόγω του Πολέμου. Με αποτέλεσμα φέτος να μείνει ελεύθερος να βρει την καινούργια του ομάδα στην καριέρα του.

Έτσι Ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε, πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του Χεζόνια Και ο Ισπανικός σύλλογος με αυτή την πιθανή μεταγραφή, θα μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού επέστρεψε και πάλι πίσω ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Για τον Κροάτη σούπερ στάρ, αυτή η διαφαινόμενη μεταγραφή στους Μαδριλένους, θα είναι η μεγάλη ανταμοιβή για τα όσα πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια σε Παναθηναικό, αλλά και την Ούνικς Καζάν. Έτσι ο ίδιος είναι πανέτοιμος να βοηθήσει όσο μπορέσει για να φτάσει ο συγκεκριμένος σύλλογος ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.