Μπάσκετ

Ρεσιτάλ αστοχίας με κερδισμένη την Αρμάνι [vid]

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 00:59

Το Μιλάνο κατάφερε να νικήσει 66-62 την Βίρτους στην Μπολόνια και να κάνει μπρέικ με το… καλημέρα των τελικών στην Ιταλία.

Ρεσιτάλ αστοχίας με κερδισμένη την Αρμάνι [vid]

Οι τελικοί στην Ιταλία ανάμεσα στην Βίρτους και την Αρμάνι ξεκίνησαν απόψε. Με το Μιλάνο να κάνει από τον πρώτο τελικό μπρέικ μέσα στη Μπολόνια. Επικράτησε 66-62 και προηγείται 1-0 στη σειρά. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε, εν πολλοίς, στη μεγάλη αστοχία και των δύο. Η μεν Μπολόνα είχε 5/22 τρίποντα (23%), το δε Μιλάνο είχε 3/23 (13%). Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μεσίνα βρήκε τον τρόπο για να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα, βασιζόμενη στην άμυνά της.

Με οδηγό τον Σιλντς

Ένα ακόμα ματς που ο Αμερικανός ήταν ο κορυφαίος για την Αρμάνι. Σημείωσε 18 πόντους και πήρε 6 ριμπάουντ. Με τη συνδρομή του Ντατόμε που έβαλε 13 πόντους και τον Χάινς να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 10π./10ριμ.. Σημαντική η προσφορά και του Μπέντιλ με 5 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Λιγοστοί πρωταγωνιστές

Στην άλλη πλευρά, ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Ο Σέρβος πέτυχε 16 πόντους (3/5 τρίποντα), αλλά δεν ήταν τελικά αρκετοί. Με τον Σενγκέλια να σημειώνει 11 πόντους και να μαζεύει 7 ριμπάουντ. Πίσω από τους δύο δεν υπήρχε τρίτος παίκτης που να βγήκε μπροστά και να έκανε τη διαφορά. Στοιχείο που έπαιξε ρόλο για την έκβαση του ματς.

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 27-28, 40-50, 62-66.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr