Μπάσκετ

Η Ούνικς Καζάν ανανέωσε για ένα χρόνο με τον Περάσοβιτς!

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 17:18

Η Ούνικς Καζάν ανανέωσε το συμβόλαιο του Περάσοβιτς, για ένα ακόμη χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. 

Η Ούνικς Καζάν ανανέωσε για ένα χρόνο με τον Περάσοβιτς!

Ο Ιβάν Περάσοβιτς είναι ένας αξιόπιστος και πολύ καλό προπονητής, σε όποια ομάδα και εάν πάει μπορεί με την μεγάλη και εξαιρετική ικανότητα του να τους φτάσει πολύ ψηλά.

Έτσι την φετινή σεζόν με την Ούνικς Καζάν έκανε μεγάλες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να τους κατακτήσει την 3η θέση στη διαδικασία των Play Off. Ενώ στην Euroleague, μέχρι να αρχίζει η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις της και το σπίτι της έγινε πολύ δυνατή έδρα.

Έτσι οι διοικούντες της ομάδας, αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο με το συγκεκριμένο προπονητή, μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. Καθώς πιστεύουν πολύ στο έργο που κάνει, ενώ την φετινή σεζόν ευελπιστούν ότι θα τους φτάσει για πρώτη φορά στην κορυφή των εγχώριων διοργανώσεων.

Για αυτό το λόγο μεγάλος στόχος του Περάσοβιτς, είναι με πολύ καλή και σκληρή δουλειά να φτάσει την ομάδα του στη κορυφή του Ρώσικου πρωταθλήματος. Ωστόσο όλες οι ομάδες της Ρωσίας, δεν θα λάβουν μέρος στην φετινή Εuroleague, μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Ο Κροάτης προπονητής, έχει μία πολύ πλούσια καριέρα από πίσω του. Αφού ήταν προπονητής σε μεγάλες ομάδες, όπως ήταν η Ισπανική Μπασκόνια και η Βαλένθια, αλλά καθοδήγησε και την Εφές Αναντολού από την Τουρκία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr