Μπάσκετ

Ο Μάριο Χεζόνια έμεινε ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν!

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 17:22

Ο Μάριο Χεζόνια είναι και επίσημα παρελθόν από την Ούνικς Καζάν, με αποτέλεσμα να ψάξει για την επόμενη ομάδα στην μπασκετική του καριέρα. 

Ο Μάριο Χεζόνια έμεινε ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν!

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν από τους πολύτιμους παίκτες στην ομάδα της Ούνικς Καζάν, αφού με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, τους οδήγησε σε μεγάλες και τεράστιες επιτυχίες.

Ωστόσο με το τέλος της μπασκετικής σεζόν ο Ρώσος σούπερ γκαρντ, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη ομάδα. Και να ψάξει για την επόμενη ομάδα, όπου θα αγωνισθεί την προσεχή σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μπασκεμπολίστας, είναι πολύ κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης και το μόνο που απομένει είναι να ληθούν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του και στη συνέχεια οι Μαδριλένοι να ανακοινώσουν την απόκτηση του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr