Μπάσκετ

Lega Basket: «Πάρτι» της Αρμάνι στη Μπολόνια [vid]

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 23:32

Το Μιλάνο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βίρτους με το εμφατικό 96-74 και την έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Lega Basket: «Πάρτι» της Αρμάνι στη Μπολόνια [vid]

Η περίοδος φόρμας που διανύει η Αρμάνι Μιλάνο τον τελευταίο καιρό στην Euroleague, ισχύει και για το ιταλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μεσίνα πήγε στην Μπολόνια, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και έκανε… περίπατο κόντρα στην Βίρτους. Το τελικό 96-74 «μιλάει» από μόνο και φανερώνει πώς η Αρμάνι δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δύο στοιχεία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την πολύ μεγάλη νίκη που σημείωσε στην Μπολόνια. Το πρώτο, λοιπόν, ήταν η δική της ευστοχία στα δίποντα, σε αντιδιαστολή με την αστοχία της Βίρτους στις βολές. Η μεν Αρμάνι είχε στο ματς 64.9% στα δίποντα. Την ίδια ώρα, η Μπολόνια είχε μόλις 47.4% στις βολές, με 9/19!

Από την άλλη, το Μιλάνο είχε επιθετικό πλουραλισμό με πέντε διψήφιους. Κορυφαίος ο Ντέιβις (23π.), ενώ Καμπαρό και Μπάρον (5ρ., 7ασ.) τον ακολούθησαν με 17, αντίστοιχα. Επίσης, ο Μέλι είχε 13 και ο Μίτρου-Λονγκ από 10. Στην πλευρά της Βίρτους, δεν έφτασαν οι 17 πόντοι (σ.σ.: με καλή στατιστική) από τον Τεόντοσιτς και οι 10 του Μπελινέλι.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 32-40, 50-65, 74-96.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr