Μπάσκετ

Ήττα σοκ της Παρτιζάν στην Αδριατική Λίγκα! [vid]

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 21:59

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς, με μοιραίο τον Πάντερ που αστόχησε στο φινάλε, ηττήθηκε 84-83 από την Στουντένσκι.

Ήττα σοκ της Παρτιζάν στην Αδριατική Λίγκα! [vid]

Η πρεμιέρα της Παρτιζάν στα play off της Αδριατικής Λίγκας δεν είχε θετική κατάληξη για την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Μιας και η ομάδα του Βελιγραδίου ηττήθηκε 84-83 στη σάλα «Aleksandar Nikolić» λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Final-4 της Euroleague. Σε ένα ματς που ο Κέβιν Πάντερ που έκανε μεγάλα ματς στις αναμετρήσεις που αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ, όπου και πέτυχε ένα τεράστιο buzzer beater στο Game 1, απόψε ήταν ο μοιραίος.

Καθώς αστόχησε σε δύο τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το πρώτο στα 39'' και το δεύτερο σε «νεκρό» χρόνο. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα από την Ποντγκόριτσα να πάρει τη νίκη καθώς στα 56.2'' ο Ίβισιτς πέτυχε έμμεσο τρίποντο, με κάρφωμα και μια εύστοχη βολή. Επιπλέον, το φάουλ που κέρδισε ήταν από τον Κέβιν Πάντερ!

Ο Ζβόνιμιρ Ίβισιτς πέτυχε 22 πόντους και πήρε 13 ριμπάουντ. Ήταν, δε, ο κορυφαίος για την Στουντένσκι, ενώ τον ακολούθησε ο Μαγκί με 16 πόντους, αντίστοιχα. Στην πλευρά της Παρτιζάν, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λεντέι με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα. Επίσης, ο Πάντερ είχε 14 πόντους, ο Λεσόρτ 12, ο Μάνταρ 11 και ο Έξουμ 10 πόντους, αντίστοιχα. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε μόλις 2 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 26:13.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 46-47, 67-68, 83-84.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr