Μπάσκετ

Έμεινε... ζωντανή η Παρτιζάν [vid]

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 22:58

Με κομβικό τον Νάναλι και πρώτο σκόρερ τον Έξουμ, η ομάδα του Ομπράντοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με την Στουντένσκι, απαντώντας με δικό της break.

Έμεινε... ζωντανή η Παρτιζάν [vid]

Με την… ψυχή στο στόμα μεν, αλλά την ουσία δε! Η Παρτιζάν έσωσε την «παρτίδα» στο ζευγάρι των προημιτελικών της Aba Liga κόντρα στην Στουντέντσκι. Καθώς στο δεύτερο ματς επικράτησε 81-79 μέσα στην Ποντγκόριτσα. Έτσι, η ομάδα του Ομπράντοβιτς έκανε το δικό της break και πήρε ξανά το πλεονέκτημα της έδρας στα χέρια της. Διότι το τρίτο ματς που θα καθορίσει και την πρόκριση στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας θα γίνει στην προσεχή Τρίτη, στο Βελιγράδι.

Μετά την ήττα 84-83 στο πρώτο ματς, η Παρτιζάν τα βρήκε… σκούρα και στην Ποντγκόριτσα. Διότι στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5 πόντους. Επίσης, στο δεύτερο με 6 ενώ στο τρίτο ακόμη και με 7! Πρώτη φορά που πήρε… κεφάλι στο σκορ, έστω και προσωρινά, ήταν στις αρχές της τελευταίας περιόδου με 64-63. Μάλιστα ως το 37' ήταν πίσω με 73-71. Το μεγάλο τρίποντο του Νάναλι στα 6.5'' που έκανε το 81-77 ήταν το σουτ που έκρινε το ματς.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Έξουμ με 24 πόντους, ενώ ο Νάναλι είχε 23. Ο Παπαπέτρου έμεινε άποντος. Στην άλλη πλευρά, της Στουντέντσκι, ο Μαγκί ξεχώρισε με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 40-40, 63-60, 79-81.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr