Μπάσκετ

Ο Μπομπουά έστειλε την Εφές στα ημιτελικά [vid]

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 20:22

Ο Γάλλος γκαρντ με τρίποντο στα 2'' πριν το τέλος, έδωσε τη νίκη-πρόκριση 86-84 στην Αναντολού κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Ο Μπομπουά έστειλε την Εφές στα ημιτελικά [vid]

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά στα playoffs του τουρκικό πρωταθλήματος πήρε η Εφές. Μετά από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε με σουτ στο φινάλε, η Αναντολού επικράτησε 86-84 στην έδρα της Νταρουσάφακα. Με τον Ροντρίγκ Μπομπουά να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι του ματς. Έτσι η ομάδα του Αταμάν έκανε το 2-0 στην προημιτελικά σειρά και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μια νίκη-πρόκριση που ήρθε μέσω μιας μεγάλης ανατροπής στο τελευταίο δίλεπτο. Καθώς η Νταρουσάφακα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 84-80. Αλλά ο Μπράιαντ πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο, στη συνέχεια ο Οζντεμίρογλου είχε 0/2 βολές στα 12'', για να φτάσει το ματς στα 2'' που ο Μπομπουά πέτυχε το τρίποντο της νίκης και της πρόκρισης. Στο φινάλε, ο Σταρκς θέλησε να πάρει το τελευταίο σουτ, αλλά δέχθηκε το κόψιμο από τον Μίτσιτς.

Κορυφαίος για την Αναντολού ήταν ο Μίτσιτς με 22 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Λάρκιν τον ακολούθησε με 18. Βέβαια, καθοριστικός ήταν και ο Μπομπουά με το τελευταίο -και νικητήριο- σουτ του ματς. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Ολασένι ξεχώρισε καθώς είχε double-double με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 44-39, 63-61, 84-86.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr