Μπάσκετ

Στον… αέρα ο τέταρτος τελικός της Basket League [vid]

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 21:14

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος και όλα τα σενάρια είναι πιθανά για το αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ.

Στον… αέρα ο τέταρτος τελικός της Basket League [vid]

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά για τον αυριανό, τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League. Διότι μετά και την κήρυξη τριήμερου Εθνικού Πένθους από την πλευρά της υπηρεσιακής Κυβέρνησης για το πολύνεκρο ναυάγιο με τους μετανάστες, ανοικτά της Πύλου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Εξάλλου, μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών της ανείπωτης τραγωδίας όλοι και μεγαλώνει. Ήδη έχουν ανασυρθεί 79 νεκροί μετανάστες, αλλά εξακολουθούν πολλοί να είναι αγνοούμενοι!

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού: «Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία».

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, είναι πιθανό το ματς που θα διεξάγονταν το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ (15/6, 21:15) να αναβληθεί. Ωστόσο η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στο προσεχές διάστημα, δηλαδή τις επόμενες ώρες. Η λύση που έχει «πέσει» στο… τραπέζι είναι να διεξαχθεί το ματς το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:15. Καθώς θα έχει τελειώσει το Εθνικό Πένθος (17/5, 21:00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr