Μπάσκετ

Η Παρτιζάν προβάρει την κούπα της Αδριατικής Λίγκας [vid]

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 23:30

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς νίκησε 87-78 τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε το 2-0 στη σειρά και είναι μια ανάσα από τον τίτλο.

Η Παρτιζάν προβάρει την κούπα της Αδριατικής Λίγκας [vid]

Η δουλειά έγινε για την Παρτιζάν. Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου νίκησαν ξανά τον Ερυθρό Αστέρα, αυτή τη φορά 87-78. Έτσι έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και θέλουν άλλη μία για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην κατάμεστη «Stark Arena», οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδειξαν πώς ήθελαν παραπάνω τη νίκη. Διότι μετά το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν την απόδοσή του. Το αποτέλεσμα ήταν να υπερισχύσουν στις μικρές λεπτομέρειες και να επικρατήσουν τελικά. Κομβικό σημείο ήταν όταν ξέφυγαν με 9 πόντους, 68-59!

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και μείωσαν ως τους 4 πόντους (78-74), δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την… αντεπίθεσή τους. Στο φινάλε οι γηπεδούχοι επέδειξαν ψυχραιμία, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και πήραν τη δεύτερη τους νίκη, σε ισάριθμα ματς, στη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας.

Νάναλι και Σμάιλαγκιτς με 15 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για την Παρτιζάν, ενώ από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα ξεχώρισε ο Νέντοβιτς με 21 πόντους, αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 44-44, 68-62, 87-78.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr