Ποδόσφαιρο

Αξία σε Αλμίρε!

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:36

Φουλ δράση στην Β’ Ολλανδίας όπου έχουμε… σεβαστό δείγμα γραφής και έχουμε αρκετές επιλογές στην διάθεση μας.

Αξία σε Αλμίρε!

Θα ξεκινήσουμε με το λογικό διπλό της Αλμίρε στην έδρα της Τέλσταρ. Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και ακόμα… περιμένουν το πρώτο τρίποντο στη νέα σεζόν, ενώ απογοητεύουν αμυντικά, έχοντας δεχτεί γκολ και στις πέντε ανταγωνιστικές. Η Αλμίρε μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, μετρά δύο σερί νίκες και όπως αναμενόταν παγιώνεται στις πρώτες θέσεις.

Λογικός είναι και ο άσος της Φένλο κόντρα στην προβληματική Ντεν Μπος που προέρχεται από τρεις κολλητές ήττες. Σε πτώση μάλιστα καθώς είχε «ανοίξει» στο 2.00. Στα ντέρμπι των ομάδων νέων, θα… προσπεράσουμε σημεία και καταλήγουμε σε πονταρίσματα τερμάτων. Ρισκάρουμε και με το Χ2 της Μπρέντα στην έδρα της Ρόντα, σε μια αναμέτρηση που μπορεί συνάμα να ξεφύγει στο σκορ.

Λογικός φαντάζει και ο συνδυαστικός άσος με over της φορμαρισμένης Εξέλσιορ κόντρα στη Ντόρντρεχτ, τον πρώτο λόγο έχει και η Εμεν επί της Μάαστριχτ, αλλά οι τιμές κρίνονται αποτρεπτικές για να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Στο ντέρμπι της ημέρας, η Ντε Γκράαφσαπ υποδέχεται την Φόλενταμ και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά θα… θέλαμε ψηλότερα τον άσο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr