Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Βέλεθ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 13:45

Χωρίς τον Φραν Βέλεθ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε αντιθέτως ο Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι «αιωνίων» με θετικά και αρνητικά νέα. Ο Φραν Βέλεθ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή είχε μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής. Ο 32χρονος θα πάρει… ανάσες ενόψει και του απαιτητικού φινάλε στην σεζόν και αναμένεται να αντικατασταθεί στο αρχικό σχήμα από τον Σάρλια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που παρότι επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων κρίθηκε ανέτοιμος. Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ που συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης, παρότι παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα καθώς ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.