Ποδόσφαιρο

Πρωταθλήτρια Κροατίας ξανά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ [vid]

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 23:25

Το πέμπτο διαδοχικό της πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα του Ζάγκρεμπ, μετά το «διπλό» με 2-0 στην έδρα της Σιμπένικ για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Πρωταθλήτρια Κροατίας ξανά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ [vid]

Το πρωτάθλημα στην Κροατία κατέκτησε για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Σιμπένικ και «κλείδωσε» τον τίτλο στην Prva Liga. Είναι στο +4 από τη δεύτερη Χάιντουκ Σπλιτ, την οποία θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική.

Το ήθελε η Ντινάμο και το πέτυχε

Η ομάδα του Ζάγκρεμπ ήξερε τί ήθελε στο ματς πριν τη σέντρα. Με τρίποντο θα ήταν και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Επιπλέον, κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Διότι όλα εξαρτιόνταν από το δικό της αποτέλεσμα. Από την αρχή έδειξε πόσο πολύ ήθελε να πάρει το «διπλό», ώστε να τελειώσει με την υπόθεση του τίτλου. Έβαλε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια το τελείωσε.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Η «ζωή» των παικτών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έγινε πιο εύκολη στο 39'. Χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Τόλιτς και έδωσε το προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Κροατίας. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 53' ήταν η σειρά του Μποκάι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ρόγκιτς και να κάνει το 2-0. Από εκείνο το σημείο και μετά ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα. Η ομάδα του Τσάτσιτς κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε και πήρε το τρίποντο. Εφόσον έγινε αυτό, ήρθε και το 5ο σερί πρωτάθλημα.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα γκολ της νίκης-τίτλου της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr