Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μήνυμα» παραμονής σε Κριστιάνο Ρονάλντο

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 - 11:09

Αδιαπραγμάτευτη θεωρεί την παραμονή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Ολντ Τράφορντ» ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ερικ τεν Χαγκ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μήνυμα» παραμονής σε Κριστιάνο Ρονάλντο


Ο Ολλανδός τεχνικός αποχωρεί από τον Αγιαξ για την Premier League και ετοιμάζεται για… γενναίο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο 52χρονος έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στον «πολύ» Κριστιάνο Ρονάλντο στέλνοντας μήνυμα παραμονής.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Είναι… γίγαντας στον χώρο! Θεωρώ πως είναι ακόμα πολύ φιλόδοξος και σίγουρα θα επιδιώξω την παραμονή του καθώς είναι πολύ σημαντικός για την Γιουνάιτεντ» τόνισε σε συνέντευξη στην Algemeen Dagblad και πρόσθεσε: «Και φέτος έδειξε την αξία του όπως μαρτυρούν και οι αριθμοι. Δεν έχω βέβαια επικοινωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον ποδοσφαιριστή από την ομάδα, πέραν κάποιων μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου με καλωσόρισαν».

Ο τεν Χαγκ αναφέρθηκε βεβαίως και στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League. «Και παλιότερα με είχαν ρωτήσει αν θέλω να εργαστώ εκεί. Οι συνθήκες δεν ήταν όμως ώριμες καθώς πρέπει να εισαι έτοιμος για τέτοια πρόκληση. Προτίμησα την Γιουνάιτεντ γιατί βρισκόμαστε σε ίδια ροτα και υπάρχουν πολλά πράγματα για να κερδίσεις».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr