Ποδόσφαιρο

Μπάγερν: Γλυκοκοιτάζει τον Ντεμπελέ

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 12:13

Η Μπάγερν βγαίνει στην αγορά για να αναζητήσει τον ποδοσφαιριστή που πιθανόν να καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μπάγερν: Γλυκοκοιτάζει τον Ντεμπελέ

Ο Λεβαντόφσκι είναι προς την έξοδο του συλλόγου, και η Μπάγερν καλείται να αναπληρώσει το κενό.

Ένας εκ των υποψηφίων μοιάζει να είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει προσφέρει τα όσα περίμεναν οι μπλαουγκράνα, οπότε η φυγή του δεν θα ήταν ένα απίθανο σενάριο. Εξάλλου ο Γάλλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι οπότε δύσκολα θα ανανεώσει στην ισπανική ομάδα. Για αυτόν τον λόγο η ομάδα της Βαυαρίας έκανε απευθείας πρόταση στον ποδοσφαιριστή με σκοπό να του αποσπάσει άμεσα την υπογραφή σε περίπτωση που δεν τα βρει με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Η πρόταση σύμφωνα με δημοσιεύματα περιλαμβάνει τετραετές συμβόλαιο και αποδοχές ύψους 18 εκατομμυρίων τον χρόνο. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Φέρεται πως στο παιχνίδι της διεκδίκησής του θα μπει και η Γιουβέντους.

Αν τελικά δεν ευδοκιμήσει το πλάνο με τον Ντεμπελέ, η Μπάγερν θα στρέψει την προσοχή της στον Πορτογάλο Ζοάο Φέλιξ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr