Ποδόσφαιρο

Ρουμανία: Τα γκολ και οι κόκκινες κάρτες στον τελικό του κυπέλλου

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 02:09

Του Άγγελου Γεώργα

Τελικός κυπέλλου Ρουμανίας και ο scout του tostoixima.gr είναι εκεί για να σας δώσει τα προγνωστικά του.

Ρουμανία: Τα γκολ και οι κόκκινες κάρτες στον τελικό του κυπέλλου

Μπορεί να μην είναι μια διοργάνωση που σου τραβάει την προσοχή, όμως σίγουρα σου τραβάει την προσοχή η παρουσία δύο άσημων ομάδων στον τελικό. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες και πιο διάσημες ομάδες που θα πόνταρες πως θα έπαιζαν σε έναν τελικό, όμως η Σέπσι και η Βολουντάρι φρόντισαν να μας διαψεύσουν.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Σταντιονούλ Γκιουλέστι - Βαλεντίν Στανέσκου στο Βουκουρέστι και ο άρχων του αγώνα θα είναι ο Coltescu S.

Σέπσι OSK Σφάντου

Η Σέπσι στο πρωτάθλημα τερμάτισε 10η και έτσι έπαιξε μπαράζ υποβιβασμού. Τερμάτισε πρώτη στο γκουπ της και δεν διέτρεξε κάποιον κίνδυνο υποβιβασμού. Στα ημιτελικά του θεσμού άφησε εκτός την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα με δύο νίκες και έτσι είναι δίκαια στον σημερινό τελικό.

Θα έλεγε κανείς πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς προέρχεται μία εξαιρετική περίοδο καθώς έχει πετύχει 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στους τελευταίους 13 αγώνες της. Ως γηπεδούχος μετράει 7 σερί νίκες.

Βέβαια η προϊστορία με την σημερινή της αντίπαλο δεν είναι με το μέρος της , καθώς στα 12 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους μετράει μόλις 2 νίκες, 5 ήττες και 5 ισοπαλίες.

Βολουντάρι

Η Βολουντάρι από την άλλη είναι πιο γνωστή ομάδα για τα δεδομένα της Ρουμανίας και μία εκ των ομάδων που τερμάτισαν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Τερμάτισε 6η μόλις έναν βαθμό πάνω από το γκρουπ του υποβιβασμού και τελείωσε τα μπαράζ ουσιαστικά 4η σε μεγάλη απόσταση από τον τρίτο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Άρτζες με καθαρά σκορ (1-0 και 2-0) και έτσι πήρε μια επαγγελματική πρόκριση.

Σαφώς και είχε δυσκολότερους αντιπάλους στα τελευταία ματς της οπότε η εικόνα της να μην μαρτυρά την πραγματική της κατάσταση. Πάντως μετράει μόλις μία νίκη σε πέντε ματς, κάτι που ίσως να της στοιχίσει στον τελικό.

Όπως είδαμε όμως έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της και ίσως αυτό υπερισχύσει και να την κάνει αυτή κυπελλούχο σήμερα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.8 2.95 4.25 1.44 2.37 1.13 4.35 2.1 1.55 1.15 1.24 1.82
Σέπσι OSK Σφάντου - Βολουντάρι / Εκτίμηση

Δύο ομάδες για πολλούς άγνωστες, οι οποίες παίζουν σκληρό και ίσως λίγο άναρχο ποδόσφαιρο. Όταν παίζουν οι δύο αυτές ομάδες αντιμέτωπες πάντα έχουν να μας προσφέρουν γκολ. Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και σήμερα.

(20:30) Σέπσι - Βολουντάρι: Κατάκτηση Σέπσι (1.65)

(20:30) Σέπσι - Βολουντάρι: Goal/goal (2.07)

(20:30) Σέπσι - Βολουντάρι: Κόκκινες κάρτες over 0.5 (2.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr