Ποδόσφαιρο

«Παιχνίδι» Μπαρτσελόνα-Μπάγερν για Λεβαντόφσκι [vid]

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 20:57

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς η προσφορά των Καταλανών δεν ικανοποιεί σε πρώτη φάση τους Βαυαρούς, καθώς τις δύο πλευρές χωρίζουν 8 εκατομμύρια ευρώ.

«Παιχνίδι» Μπαρτσελόνα-Μπάγερν για Λεβαντόφσκι [vid]

Η υπόθεση της μετακίνησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου στη Μπαρτσελόνα είναι ένα σίριαλ που θα κρατήσει λίγο. Κι αυτό διότι είναι δεδομένη η επιθυμία του Πολωνού σέντερ φορ να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς και να «μετακομίσει» στους Καταλανούς. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο λόγος είναι η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Πρόταση της Μπαρτσελόνα, δεν καλύπτει την Μπάγερν

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, οι Καταλανοί έχουν καταθέσει κρούση στην πρωταθλήτρια Γερμανίας για τον Λεβαντόφσκι. Οι Γερμανοί σημειώνουν πώς η καταλανική ομάδα προσέφερε 32.000.000 ευρώ στους Βαυαρούς για τον Πολωνό σέντερ φορ. Όμως, το ποσό αυτό είναι μικρότερο από τις απαιτήσεις που έχουν στην Μπάγερν. Διότι η ομάδα του Μονάχου θέλει 40.000.000 ευρώ.

Με τον Λεβαντόφσκι να μην επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Το θέμα είναι πώς η Μπαρτσελόνα ποντάρει και στην επιθυμία του παίκτη που έχει αποφασίσει να αλλάξει παραστάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αν οι Καταλανοί ανεβάσουν την προσφορά τους, τότε η μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού θα γίνει σίγουρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr