Ποδόσφαιρο

Η Τότεναμ είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 16:17

Η Τότεναμ είναι μία ανάσα στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής, του Ιβάν Πέρισιτς. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίσθηκε στην Ιταλική Ίντερ. 

Η Τότεναμ είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς!

Ο Ιβάν Πέρισιτς είναι ένας από τους εξαιρετικούς και μεγάλους μεσοεπιθετικούς, όπου πέρασαν από την Ίντερ. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αυτή την ομάδα εδώ και 7 χρόνια. Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές με μεγάλες και ασύλληπτες επιτυχίες. Όπου σημαντικότερη ήταν η περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενώ ο απολογισμός του αυτή την εφταετία, όπου είναι στο σύλλογο είναι 30 γκολ σε 170 συμμετοχές.

Ωστόσο τη φετινή έφτασαν μία ανάσα από το 2ο ισάριθμο Scundeto, ωστόσο το έχασαν στο νήμα από την αιώνια αντίπαλο την Μίλαν, τερματίζοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι ο Ιβάν Πέρισιτς μετά από 7 χρόνια παρουσίας στον Ιταλικό σύλλογο. Αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα. Με αποτέλεσμα να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Για αυτό το λόγο πολλές ομάδες, έδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παίκτη. Όμως αυτή που δείχνει να κερδίζει την μάχη, είναι η Λονδρέζικη Τότεναμ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ήταν ο πρώτος στόχος του Κόντε. Όπου τον θέλει στου Λονδρέζους, καθώς τον πιστεύει και μπορεί να βοηθήσει στους στόχους, όπου θα μπουν για τη νέα σεζόν. Έτσι οι ιθύνοντες με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τα βρήκαν σε όλα. Ενώ τις επόμενες ημέρες θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και εάν πάνε όλα καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα παίκτης της Τότεναμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr