Ποδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στον Λεβαντόφσκι!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 16:26

Η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση της μεγάλης μεταγραφής, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Όπου θα ηγηθεί στην επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στον Λεβαντόφσκι!

Η Μπαρτσελόνα τη φετινή περίοδο, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Καθώς παρέμεινε από νωρίς εκτός κούρσας για την κορυφή του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Στο κύπελλο αποκλείστηκε στην φάση των 16 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ενώ στο Europa League γνώρισε τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση απέναντι στην μετέπειτα Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι ιθύνοντες της ομάδας με τον προπονητή τον Τσάβι. Άρχιζαν τις προεργασίες για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσουν. Έτσι αποφάσισαν πως χρειάζονται έναν επιθετικό κλάσης, όπου να έχει εύκολα το γκολ.

Έτσι άρχιζαν να εξετάσουν διάφορες περιπτώσεις προτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για να ηγηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο την επιθετική γραμμή της ομάδας. Για αυτό το λόγο έπεσαν απάνω στο βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν Μονάχου τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι άνθρωποι της ομάδας των Καταλανών, χτύπησαν την πόρτα της Βαυαρικής ομάδας, για να συζητήσουν το μέλλον του Πολωνού ποδοσφαιριστή.

Οι Γερμανοί πρώτα ήταν πολύ δύσκολοι στις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να μην θέλουν να τον αφήσουν το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο Λεβαντόφσκι ήθελε πολύ να φύγει από την Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα να συνεχίζει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ενώ η Μπαρτσελόνα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία, ώστε να αγωνισθεί.

Οι Βαυαροί μετά από πολλές πιέσεις, θα δεχτεί την πρόταση των Ισπανών όπου είναι στο ποσό των 30.000.000 ευρώ. Και τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ώστε να γίνει επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός σούπερ σταρ, τη φετινή περίοδο πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις με την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας 50 γκολ, 7 ασιστ σε 47 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr