Ποδόσφαιρο

Ο Ράνγκνικ παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 17:44

Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αποτέλεσμα να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα με την Εθνική Αυστρίας. 

Ο Ράνγκνικ παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ράνγκνικ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ. Το έργο του ήταν να προσπαθήσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να συμαζέψει όσο μπορούσε την ομάδα και να βρεθεί μέσα στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Αλλά οι διοικούντες του συλλόγου του πρότειναν να παραμείνει στην ομάδα, αλλά από το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή. Εξ αρχής δέχθηκε, αλλά μετά από ένα μήνα, σε δήλωση του ανέφερε πως πρέπει να αποχωρήσει, καθώς θα έχει χρέη προπονητή στην Εθνική Αυστρίας. Ενώ τόνιζε πως θέλει να αφωσιωθεί στα νέα του καθήκοντα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr