Ποδόσφαιρο

Τότεναμ: «Κλείνει» Πέρισιτς!

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 13:15

Κάτοικος Λονδίνου θα γίνει ο Κροάτης επιθετικός καθώς απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την μετακίνηση στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Τότεναμ: «Κλείνει» Πέρισιτς!

«Τελειωμένη» θεωρείται από τον ιταλικό Τύπο, η μετακίνηση του 33χρονου επιθετικού στην Τότεναμ. Ο Πέρισιτς έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε και την Δευτέρα (30/5) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο αξιόπιστος στα… μεταγραφικά της Serie A, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.


Ο Πέρισιτς αγωνίστηκε έξι χρόνια με την Ιντερ σκοράροντας 55 φορές σε 254 συμμετοχές. Αξιοσημείωτο αποτελεί πως στην παρθενική σεζόν του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «νερατζούρι» παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου. Επέστρεψε πάντως την επόμενη χρονιά και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρώτου τίτλου της Ιντερ μετά από χρόνια. Η Τότεναμ έχει προαναγγείλει γενναία μεταγραφικη ενίσχυση μετά την εξασφάλιση μιας θέσης στο επόμενο Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr