Ποδόσφαιρο

Ο Παπουλής MVP στο κυπριακό πρωτάθλημα

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 21:59

Διπλή διάκριση για τον Φώτη Παπουλή. Ο μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στο κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και στην εθνική Κύπρου.

Ο Παπουλής MVP στο κυπριακό πρωτάθλημα

Κορυφαίος παίκτης στο κυπριακό πρωτάθλημα, για τη φετινή χρονιά, αναδείχτηκε ο Φώτης Παπουλής. Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας κέρδισε τον τίτλο, μετά από τη σχετική ψηφοφορία των προπονητών.

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Κύπριος. Με τη φετινή σεζόν να κατακτά το Κύπελλο στη Μεγαλόνησο, με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Στης δηλώσεις που έκανε, τόνισε: «Σίγουρα θέλω να αγωνίζομαι και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος στην Ομόνοια. Περνάω πάρα πολύ καλά όπως όλοι στην ομάδα, τώρα το μέλλον θα δείξει, οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr