Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Σενάρια για Εστουπινιάν

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 10:35

Στο στόχαστρο της Ενωσης φέρεται να βρίσκεται ο Κολομβιανός επιιθετικός που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε «συνδεθεί» μεταγραφικά και με τον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Σενάρια για Εστουπινιάν

Η νέα εποχή στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει με τους Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και τα μεταγραφικά περνούν σε πρώτο πλάνο. Η Ένωση αναμένεται άλλωστε να προχωρήσει σε γενναία μεταγραφική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και τις τελευταίες ώρες ξεκίνησε η… παρέλαση υποψηφίων στόχων. Ο Οσκαρ Εστουπινιάν είναι το τελευταίο όνομα που… έπεσε στο τραπέζι καθως ο 25χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαραές (Α΄Πορτογαλίας) και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Πληροφορίες: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Κολομβιανό, Όσκαρ Εστουπινάν, βρίσκεται η ΑΕΚ» αναφερουν πηγές από τη Ν. Αμερική.

Ο 25χρονος φορ μέτρησε 16 γκολ και 3 ασίστ φέτος σε όλες στις διοργανώσεις στην Πορτογαλία, ενώ με τα 15 τέρματα που σημείωσε ήταν ο 5ος καλύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με Ονσε Κόλδας, Μπαρτσελόνα (Ισημερινός) και Ντενιζλισπορ με «γεμάτες» χρονιές ενώ πριν μερικές ημέρες «έπαιξε» και τον Παναθηναϊκό που επίσης αναζητά επιθετικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.