Ποδόσφαιρο

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέρισιτς!

Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 18:07

Η Τότεναμ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πέρισιτς. Ο οποίος θα παραμείνει μέχρι το 2024 στον Αγγλικό σύλλογο. 

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέρισιτς!

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο νέο μεταγραφικό παζάρι του Καλοκαιριού, αφού ανακοίνωσε και με την βούλα τον Κροάτη Επιθετικό Ιβάν Πέρισιτς. Είναι ένας από τους πολύ δημοφιλείς ποδοσφαιριστές, καθώς αγωνίσθηκε στο παρελθόν σε μεγάλες Ευρωπαικές ομάδες, όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και η Ιταλική Ίντερ.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, ήταν μεγάλη επιθυμία του Κόντε. Καθώς μετά την ανανέωση του με τα Σπιρούνια, τόνιζε πως ήθελε τον Ιβάν Πέρισιτς, αφού τον ήξερε καλά από την θητεία του στην Ίντερ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, συμφώνησε με τον Αγγλικό σύλλογο μέχρι και το Καλοκαίρι του 2024. Με τον ίδιο να είναι ανυπόμονος και πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή του. Ενώ είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στους νέους ποδοσφαιρικούς στόχους που θα βάλει από την νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr