Ποδόσφαιρο

Πολ Πόγκμπα: Επίσημο τέλος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 15:13

Τέλος εποχής για τον Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφού αφήνει τον Αγγλικό σύλλογο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας. 

Πολ Πόγκμπα: Επίσημο τέλος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Πογκμπά είναι ένας από τους πολύ γρήγορους. αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ειδικά στην μεσαία γραμμή της κάθε ομάδαw, όπου αγωνίσθηκε. Καθώς πρόσφερε πολλά τόσο στην Γιουβέντους, όσο και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο τη φετινή σεζόν ο Γάλλος σούπερ σταρ, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ομάδα των Κόκκινων διαβόλων. Αφού είχε πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα όλα αυτά να τον αφήσουν πίσω. Έτσι ο Σόλσκιερ δεν παρέμεινε πολύ ευχαριστημένος, αλλά και ο Ράνγκνικ. Με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον βάλει τις περισσότερες φορές ως αλλαγή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι με το τέλος της νέας σεζόν, το συμβόλαιο του Γάλλου ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε. Για αυτό το λόγο ,οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Με αποτέλεσμα ο Πολ Πονγκμπά να είναι και επίσημα παρελθόν από τους Μπέμπηδες της Αγγλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr