Ποδόσφαιρο

Βέλγιο: Πρόβλημα με τον Λουκάκου

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 20:28

Νοκ άουτ με την Πολωνία ο Λουκάκου που δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμού του στον δεξιό αστράγαλο.

Βέλγιο: Πρόβλημα με τον Λουκάκου

Πρόβλημα και με τον Λουκάκου στους «κόκκινους διαβόλους».

Χάνει τον αγώνα της Τετάρτης (8/6) με την Πολωνία για την 2η αγωνιστική της League A του Nations League, ο επιθετικός του Βελγίου, Ρομέλου Λουκάκου, λόγω του τραυματισμού του στον δεξιό αστράγαλο που υπέστη στην ενός έδρας ήττα των Βέλγων από την Ολλανδία (1-4) την περασμένη Παρασκευή (3/6).

Σε ενημέρωση για την κατάσταση του επιθετικού της Τσέλσι προχώρησε η ομοσπονδία του Βελγίου σήμερα Δευτέρα (6/6), που τραυματίστηκε στην προπόνηση δύο μέρες πριν από τον αγώνα με τους Ολλανδούς και χτύπησε εκ νέου σε μία διεκδίκηση με τον Νέιθαν Ακέ, ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να προλάβει τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Ουαλία (Σάββατο 11/6) και με την Πολωνία (εκτός έδρας, 14/6).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr