Ποδόσφαιρο

Λεβαντόφσκι: «Σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα»

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 22:19

Ο Πολωνός σέντερ φορ ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά πώς θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Λεβαντόφσκι: «Σκέφτομαι μόνο την Μπαρτσελόνα»

Ο Λεβαντόφσκι σκέφτεται ήδη την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Αυτή θα είναι η Μπαρτσελόνα. Με τον διεθνή Πολωνό σέντερ φορ να τονίζει ξανά πώς στο μυαλό του δεν υπάρχει καθόλου η Μπάγερν Μονάχου. Μόνο οι «μπλαουγκράνα».

Ναι μεν αυτές τις ημέρες είναι στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, αλλά έκανε δηλώσεις για το μέλλον του. Ξεκαθάρισε ξανά πώς το κεφάλαιο της βαυαρικής ομάδας έχει κλείσει για εκείνον. Ήδη σκέφτεται μόνο την Μπαρτσελόνα και το πότε θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

«Θέλω να φύγω από την Μπάγερν»

Ο 33χρονος σέντερ φορ σχολίασε: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν. Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου και θέλω περισσότερες συγκινήσεις στη ζωή μου. Η αποχώρησή μου είναι η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Δεν έχω σκεφτεί καμία άλλη πρόταση, εκτός από αυτή της Μπαρτσελόνα».

Με τον Ρόμπερτ να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Καταλανούς. Όσον αφορά στην Μπάγερν, δεν έχει κάνει ακόμα αποδεκτή την πρόταση της ισπανικής ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr