Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου: Νέα κόντρα με Λεβαντόφσκι!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 10:53

Στα άκρα οδηγούνται πλέον οι σχέσεις του Πολωνού επιθετικού με την διοίκηση των Βαυαρών καθώς και οι δυο πλευρές επιδίδονται σε πόλεμο δηλώσεων!

Μπάγερν Μονάχου: Νέα κόντρα με Λεβαντόφσκι!

Η αποχώρηση του Πολωνού αρχισκόρερ από το Μόναχο προς την Βαρκελώνη αποτελεί το μεγαλύτερο ενδεχομένως σήριαλ του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού. Ο Λεβαντόφσκι εκφράζει ολοένα και πιο «ανοιχτά» την πρόθεση του να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του από τους πρωταθλητές Γερμανίας. «Θέλω πλέον να ζήσω κάτι νέο. Αγωνίζομαι στη Μπάγερν οκτώ χρόνια και πάντα τα έδινα όλα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα είναι αρεστή και στις δύο πλευρές και όχι μια επιλογή που ικανοποιεί μόνο τη μια πλευρά» τόνισε μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

Άμεση ήταν πάντως η απάντηση της διοίκησης της Μπάγερν. «Πάντα αναφέρουμε πως ο Ρόμπερτ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Μπάγερν. Και το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ και πρόσθεσε: «Δεν είναι μονόπλευρη η αποτίμηση. Βρισκόμαστε σε θετική οικονομική κατάσταση και δεν έχουμε λόγο να προχωρήσουμε σε εκπτώσεις. Θέλουμε στην Μπάγερν να αγωνίζονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και ο Ρόμπερτ είναι ένας από αυτούς» δήλωσε ο πρόεδρος προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα… επεισόδιο στο σήριαλ Λεβαντόφσκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr