Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Βρσάλικο της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 12:36

Ο Ολυμπιακός θέλει τον έμπειρο Βρσάλικο. Ο οποίος στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε ομάδες όπως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και η Ίντερ. 

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Βρσάλικο της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Στις τάξεις του Ολυμπιακού, θέλουν να τρέξουν τα μεταγραφικά ζυτήματα που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν τους περισσότερους μέχρι και τους σημαντικούς αγώνες για τη προκριματική φάση του Champions League απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Έτσι οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων, είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τεράστιο μπαμ, με τον πολύ έμπειρο Βρσάλικο. Ο οποίος έχει τεράστια θητεία σε ομάδες όπως η Ίντερ, αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κροάτης αμυντικός, εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα. Όπου θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με το ενδιαφέρον πάντων των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι πολύ μεγάλο εδώ και πολλές μέρες. Και μεγάλος τους στόχος είναι να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν, ώστε να ισχυροποιήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την άμυνα τους.

Ο Βρσάλικο είναι στην Ατλέτικο από τη σεζόν 2016 και μέχρι σήμερα, έχει κατορθώσει να έχει 100 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 3 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.