Ποδόσφαιρο

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θαλής Τσιριμώκος!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 10:00

ΣΟΚ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θαλής Τσιριμώκος σε ηλικία 68 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο. 

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θαλής Τσιριμώκος!

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί σήμερα, αφού έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θαλής Τσιριμώκος, καθώς υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Ο συγκεκριμένος παλιός ποδοσφαιριστής, άφησε μεγάλο στίγμα και ήταν από τους εξαιρετικούς επιθετικούς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με αποτέλεσμα να διακριθεί ως ένας άνθρωπος για το ήθος του, αφού τη σεζόν 1983-84, του δόθηκε το βραβείο για το Fair Play, καθώς σε έναν αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, με το Σαργκάνη να πιάνει με απίστευτο τρόπο την κεφαλιά του Βλαστού, ο Τσιριμώκος μετά από αυτή την μεγάλη απόκρουση πήγε να συγχαρεί το συγκεκριμένο τερματοφύλακα και να του βγάλει το «καπέλο» για αυτή την απίστευτη ενέργεια.

Ο Θαλής Τσιριμώκος είχε μία πολύ πλούσια καριέρα από πίσω του, αφού υπηρέτησε στον ΟΦΗ, στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Άρη, στον Απόλλων Σμύρνης, στον Παναθηναικό, αλλά και στην Καλλιθέα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.