Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ήττα 2-0 από τη Ριντ στην αφετηρία της σεζόν [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 21:00

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο φιλικό της σεζόν είχαν «βαριά» πόδια από την προετοιμασία και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλαν κούραση.

Ολυμπιακός: Ήττα 2-0 από τη Ριντ στην αφετηρία της σεζόν [vid]

Με το… αριστερό ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τα ματς προετοιμασίας για τη σεζόν 2022/23. Ηττήθηκε 2-0 από την αυστριακή Ριντ, η οποία πέτυχε και τα δύο της γκολ στο δεύτερο μέρος. Νέο φιλικό αύριο Σάββατο (19:00) με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Καλή εικόνα στο πρώτο μέρος

Στο πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα ανά ημίχρονο. Στο πρώτο στάθηκε καλά, είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, δεν απειλήθηκε. Ναι μεν δεν έβγαλε φάσεις, αλλά ούτε η Ριντ απείλησε την εστία του Κρίστινσον. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το φιλικό με την αυστριακά με τον Κρίστισον στο τέρμα, τους Ανδρούτσο, Μανωλά, Μπα, Κούτρη στην άμυνα, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά και Καρβάλιο στο κέντρο με τον Πορτογάλο λίγο πιο μπροστά, Ραντζέλοβιτς και Φαντιγκά στις πτέρυγες και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά. Κόντρα σε μια ομάδα που είναι πιο μπροστά στο κομμάτι της προετοιμασίας, δεν απειλήθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό πώς η Ριντ απείλησε μόλις μια φορά, με το σουτ του Μίκιτς στο 13'. Ο Ολυμπιακός είχε τις στιγμές του, με καλύτερες το σουτ του Φαντιγκά στο 29' και το σουτ του Κούτρη στο 36', όπου επενέβη ο γκολκίπερ της Ριντ και έδιωξε σε κόρνερ.

Τα «βαριά» πόδια έπαιξαν ρόλο

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έβγαλε κούραση. Με αποτέλεσμα να γίνουν και ορισμένα λάθη που μέτρησαν. Όπως αυτό του Μπα στο 53' που υπέπεσε σε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα στο

54' ο Μόνσχαϊν για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος αστόχησε σε τετ-α-τετ μετά το λάθος του Ανδρούτσου. Στο 68' ήρθε και το δεύτερο γκολ των Αυστριακών. Βόμερ και Μάρτιν συνδυάστηκαν από τα ασιτερά, με τον Νουτζ τελικό αποδέκτη, για να νικήσει από κοντά τον Κρίστινσον. Ήδη από το 62' ο Μαρτίνς είχε αλλάξει κατά 10/11 την ομάδα του, διατηρώντας μόνο τον Κρίστινσον στο ματς. Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός απείλησε. Με τον Βαλμπουενά στο 72', τον Χασάν στο 87' και τον Τικίνιο στο 90', αλλά καμιά από αυτές τις φάσεις δεν είχε θετική κατάληξη για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος (62' Μπαγκαλιάνης), Μανωλάς (62' Παπασταθόπουλος), Μπα (62' Παπαδόπουλος), Κούτρης (62' Σισέ), Κανέ (62' Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (62' Μαντί Καμαρά), Καρβάλιο (62' Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (62' Τικίνιο), Φαντιγκά (62' Κεϊτά), Ελ Αραμπί (62' Χασάν).

Ριντ: Ράντλινγκερ, Ζίγκλ, Λάκνερ, Μάρτιν, Τσάμπι, Κόσγκουν, Πόμερ, Μίκιτς, Βεμπερμπάουερ, Πλάβοτιτς, Σέιβαλντ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Βέντλινγκερ, Μόνσχαϊν, Βέισμαϊερ, Μπεγκάνοβιτς, Τούρι, Μπίργκλενερ, Νουτζ, Μάντρισχ, Γιόβιτσιτς, Στότσις, Ούνγκαρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.